Premierul Victor Ponta regretă să-l vadă pe Gică Popescu după gratii

Premierul Victor Ponta regretă condamnarea lui Gică Popescu! Într-o intervenţie la România TV, prim-ministrul a declarat că deşi nu comentează decizia instanţei, regretă să-l vadă pe Gică Popescu după gratii.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 07:55
Premierul Victor Ponta regretă să-l vadă pe Gică Popescu după gratii

„Fără niciun fel de legătură cu nimic altceva şi fără a influenţa nimic, contesta nimic, nicio decizie a nimănui, când voi păşi prima dată pe un teren de fotbal, voi avea un sentiment ciudat când mă gândesc la singurul român care a fost căpitan al Barcelonei şi a ridicat Cupa Cupelor în braţe”, a spus premierul.

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare cu executare în DOSARUL TRANSFERURILOR, condamnare primităchiar cu o zi înainte de alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF, unde era cotat ca favorit.

Alături de Gică Popescu au fost condamnaţi alţi şapte grei din fotbalul românesc. Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare. Victor Becali a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare. Jean Pădureanu a fost condamnat la 3 ani şi patru luni, cu executare. Gigi Neţoiu a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni de închisoare.