Zgonea: Voi merge la meciul României cu Grecia. Sper că fotbaliştii români îşi vor înţelege obligaţiile

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat joi că va merge în Grecia la meciul de fotbal pe care România îl va juca vineri cu echipa acestei ţări, informează Agerpres.

14 nov. 2013, 10:46
Zgonea: Voi merge la meciul României cu Grecia. Sper că fotbaliştii români îşi vor înţelege obligaţiile

‘Plec la meci. Ne-a invitat Mircea Sandu. România este România, iar echipa de fotbal a României înseamnă fiecare român, fie că e mic, fie că are 90 de ani şi merg acolo cu drag şi cu speranţa că echipa noastră va face acolo un scor bun pentru calificare şi după atâţia zeci de ani ne vom întoarce pe continentul sud-american, cu o echipă tânără, poate nu la fel de performantă ca aceea din epoca de aur, dar ambiţioasă. Am speranţa că fotbaliştii români vor înţelege obligaţiile pe care le au şi vor fi dedicaţi cele 90 de minute pe terenul de fotbal pentru steagul României’, a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului.

Grecia şi România se vor înfrunta în prima manşă a barajului pentru Cupa Mondială de anul viitor din Brazilia pe 15 noiembrie, de la ora ora 21,45, pe stadionul ‘Giorgios Karaiskakis’ din Pireu, iar pe 19 noiembrie, de la ora 21,00, va avea loc partida retur, pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

 

VEZI SI:

GRECIA – ROMANIA: BOMBĂ! Chiricheş, recuperat! „Da, POATE să joace vineri!”