VERDICT final în procesul de divorţ al Oanei Cuzino. Vedeta Pro TV revine la numele de fată

Oana Cuzino a divorţat oficial de Yoav Shtern, iar potrivit hotărârii Judecătoriei Buftea cei doi vor avea custodie comună asupra fiicei lor.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 14:09
VERDICT final în procesul de divorţ al Oanei Cuzino. Vedeta Pro TV revine la numele de fată

Oana Cuzino este o femeie liberă, după hotărârea judecătorilor în dosarul ei de divorţ, la finele unui proces care a durat aproape şase luni.

Oana Cuzino, prima reacţie despre divorţ. Vezi ce se întâmplă între ea şi milionarul israelian Yoav Stern

Oana Cuzino şi Yoav Shtern vor împărţi custodia fiicei lor, care urmează să locuiască alături de mama sa şi să primească o pensie de întreținere de 1000 de euro lunar, plus jumătate din cheltuielile cu taxe școlare și pregătire extrașcolară. 

Citeşte şi  Divorţ cu scandal la PRO TV: „A părăsit căminul conjugal fără motiv….”

Judecătorii au admis în parte cererile depuse la dosar de Oana Cuzino și Yoav Shtern. După ce au deliberat, magistrații au decis să desfacă mariajul celor doi din culpă comună, iar vedeta să revină în acte la numele de fată, Cuzino.

„Admite în parte cererea formulată de reclamanta-pârâtă Shtern Cuzino Oana Mădălina în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Yoav Shtern, astfel cum a fost precizată. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâtul-reclamant Yoav Shtern în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Shtern Cuzino Oana Mădălina, astfel cum a fost precizată. Dispune desfacerea, din culpă comună, a căsătoriei încheiate între aceştia şi înregistrată în registrul stării civile a Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, sub nr. 919/07.06.2002. Reclamanta-pârâtă va reveni la numele avut anterior căsătoriei, respectiv acela de „Cuzino”. Autoritatea părintească asupra minorei ….. să fie exercitată, în comun şi în mod egal, de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorei la domiciliul reclamantei-pârâte. Obligă pârâtul-reclamant să plătească minorei, suma de 1.000 euro, echivalentul în lei la cursul de referinţă BNR de la data plăţii, lunar, precum şi a cheltuielilor constând în taxe şcolare şi activităţi de pregătire extraşcolară, în cotă de 1/2, cu titlu de pensie de întreţinere, de la data de 09.04.2015 până la majoratul copilului„, se arată în hotărârea judecătorului, publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Instanţa a hotărât şi programul după care Oana Cuzino şi Yoav Shtern vor împărţi custodia fetei lor: „Încuviinţează pârâtului-reclamant dreptul de a avea legături personale cu minora după următorul program: în lunile cu patru săptămâni, în prima şi a treia săptămână, de joi, de la ora 18:00 până duminică la ora 19:00, cu obligaţia tatălui de a lua minora şi de a o aduce la domiciliul mamei; în lunile cu cinci săptămâni, în primul, al treilea şi al cincilea weekend din lună, de vineri, de la ora 18:00 până duminică la ora 19:00, cu obligaţia tatălui de a lua minora şi de a o aduce la domiciliul mamei; în timpul vacanţelor şcolare, minora să locuiască cu tatăl său sau să plece într-o altă locaţie la alegere, jumătate din intervalul de timp, cu obligaţia pârâtului-reclamant de a aduce la cunoştinţa reclamantei-pârâte şi a minorei locaţia înainte cu două zile; în anii impari, în perioada 29 decembrie-3 ianuarie, minora să locuiască cu tatăl său sau să plece într-o altă locaţie la alegere, cu obligaţia pârâtului-reclamantului de a aduce la cunoştinţa reclamantei-pârâte şi a minorei locaţia înainte cu două zile, iar în anii pari alături de mamă”.

În urma procesului de divorţ, Yoav Shtern va trebui să-i achite Oanei Cuzino suma de 7.305,06 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Hotărârea nu este definitivă, ambele părţi având drept de apel în 30 zile de la comunicare.