Zi importantă pentru Getuța Sterp. Sora lui Culiță s-a pregătit mai ceva ca la propria nuntă: „Se lasă cu nănășit!”

Getuța Sterp a avut parte de o zi mare, pentru că este nașă de cununie. Sora lui Culiță s-a aranjat din cap până în picioare.

27 aug. 2023, 13:04
Zi importantă pentru Getuța Sterp. Sora lui Culiță s-a pregătit mai ceva ca la propria nuntă: „Se lasă cu nănășit!”
Getuța Sterp a avut parte de o zi importantă

Getuța Sterp este nașă de cununie. Ieri a cununant, iar cu o zi înainte, sora lui Culiță și-a pus admiratorii la curent cu această veste, după care a apărut în fața lor alături de mama sa, complet schimbată, aranjată din cap până în picioare.

Citește și: Getuța Sterp este gravidă. Primele imagini cu burtica, surprinse chiar de fratele ei

Sora cea mică dintre frații Sterp rar se preocupă în detaliu de părul și de machiajul său, preferând să fie aproape tot timpul cât se poate de naturală și autentică, așa că, ori de câte ori are ocazia să-și pună în valoare trăsăturile, nu ezită să se arate internauților în toată splendoarea sa.

Aflată cu mama Geta în mașină, Getuța Sterp și-a pus fanii la curent cu ceea ce va face în ziua specială, lăsând să se înțeleagă faptul că este tare mândră de felul în care i-au ieșit machiajul și coafura, demne de o adevărată nașă. Nici mama Geta nu s-a lăsat mai prejos, pentru că și ea a optat pentru o coafură care să o pună în evidență.

Citește și: Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Tânăra s-a confesat surorii ei, Ileana: „Hai, mișcă-te odată”

„Bună ziua! Astăzi se lasă cu nănășit. Uitați ce make-up am. Mergem la nuntă. Voi ce faceți? Cum vă petreceți ziua? Aveți treabă sau vă petreceți la evenimente?”, a spus Getuța Sterp.

Înainte de a fi nașă, Getuța a mai participat la o nuntă, unde sora ei, Ileana, a fost nașă.

„Bună ziua, dragilor. Ia uitați ce m-am aranjată astăzi. V-am zis că eu nu prea mă machiez, dar când am așa câte o nuntă îmi place să fiu și eu aranjată și dichisită. Astăzi e sora mea nașă, merg la nuntă, iar mâine o să fiu eu nașă. O să postez câte ceva aici, pe story, că iarăși am fost absentă, dar vă țin la curent”, a psu Getuța.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Geta Sterp (@getasterp)