Zi neagră în Armata Română. Sergent Valentina s-a sinucis din dragoste la doar 24 de ani: „Toţi am rămas şocaţi”

Valentina a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa la doar 24 de ani. Tânăra din Brăila era sergent MApN şi a fost găsită spânzurată în locuinţa sa.

08 apr. 2021, 11:36
Zi neagră în Armata Română. Sergent Valentina s-a sinucis din dragoste la doar 24 de ani: „Toţi am rămas şocaţi”

Zi neagră în Armata Română. Apropiaţii fetei au mărturisit printre lacrimi că Valentina se iubea cu un coleg din unitate, căsătorit, cu care avea o relaţie de doi ani. Această poveste de dragoste complicată ar fi împins-o să-şi pună capăt zilelor.

Zi neagră în Armata Română. Sergent Valentina s-a sinucis din dragoste la doar 24 de ani: „Toţi am rămas şocaţi”

„Era o fată cu capul pe umeri. Practic a crescut în ochii mei. Părinţii au încercat să o ajute să îşi facă un viitor frumos. Toţi am rămas şocaţi. Cum a ajuns ea să ia decizia asta să îşi ia viaţa? Ceva, ceva. O să se afle pe parcurs. Minciuna are picioare scurte. Nu merita să moară. Cineva la mijloc este.”, a spus mătuşa fetei, potrivit Observator.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în apartamentul din Brăila, în dimineaţa zilei de 5 aprilie, chiar de colegi. Alertaţi că nu s-a prezentat la serviciu şi nici la telefon nu răspundea. Colegii de la unitate au venit la locuinţa tinerei sergent. Au spart uşa şi au găsit-o în interior.

Ieri, Valentina a fost înmormântată în comuna natală, Unirea, în uniformă militară de serviciu şi într-un sicriu alb. Pe langă familie şi apropiaţi, mai mulţi colegi de la unitate au condus-o pe ultimul drum.

Una dintre prietenele cele mai bune spune că în seara în care şi-a luat viaţa, vecinii au auzit ţipete din apartamentul în care tânăra locuia. Se pare că între Valentina şi un bărbat a avut loc un conflict. Apropiaţii tinerei vor să afle acum adevărul.

„Eu ultima dată am vorbit cu ea vineri noapte, în jurul orei 23.00. Era foarte fericită, mulţumită cu ceea ce realizase. Îşi cumpărase maşină nu de foarte mult timp, îşi cumpărase un telefon. Nu a dat nimic de înţeles că ar recurge la acest gest. Din câte am înţeles acest individ, că om nu pot să-i spun, a fost la apartamentul ei, avea cheie.(….) În seara aceea, vecinii au auzit ţipete şi urlete de la ea din apartament, certându-se cu individul. Este coleg de serviciu cu ea. Este sergent, colonel, nu ştiu. În grad este mai mare ca ea. Este căsătorit”, povesteşte Violeta, prietena acesteia.

Citeşte şi: Femeie găsită moartă, dezbrăcată şi cu mâinele legate la spate şi un căluş în gură în apartament, în Constanţa