ZI NEAGRĂ pentru femeia care şi-a prins soţul cu amanta. Mama acesteia a murit din cauza scandalului

Bucuresteanca Mariana Pavel a fost, marti noapte, protagonista unui scandal cu iz de telenovela dupa ce l-a prins pe Gheorghe, sotul ei, cu amanta. Femeia a spart geamurile masinii in care se aflau cei doi, scandalul a degenerat, iar in urma acestuia a existat si o victima colaterala.

06 dec. 2013, 11:47
ZI NEAGRĂ pentru femeia care şi-a prins soţul cu amanta. Mama acesteia a murit din cauza scandalului

Cei doi soti s-au batut la un moment dat cu rosii, scena a fost filmata si data la televizor, iar din cauza scandalului, soacra infidelului a facut atac cerebral.

„Mama a murit miercuri seara. Noi ne-am batut cu niste rosii, iar mama, care a vazut la televizor, a crezut ca este sange. A facut atac cerebral si a murit”, a declarat Mariana Pavel pentru cancan.ro.

„Sunt casatorita cu Gheorghe de 18 ani, insa sotul meu a plecat de ceva timp de acasa. El a mai avut in trecut o amanta, statea la doi pasi de noi, dar pana la urma s-a intors acasa. Cu omul asta am cladit tot, am facut casa de la zero, am muncit amandoi. I-am fost alaturi si la inceputul acestui an, atunci cand cand si-a infipt un cutit in burta. Gheorghe este sofer profesionist, insa doi ani a stat fara permis, perioada in care l-am intretinut”, a mai spus Mariana.