Zi tragică pentru lumea filmului. Marele actor a fost găsit fără suflare în bucătărie

Actorul Morgan Stevens, cunoscut românilor din serialul „Melrose Place" a fost găsit mort în bucătăria locuinței sale.

28 ian. 2022, 16:16
Zi tragică pentru lumea filmului. Marele actor a fost găsit fără suflare în bucătărie

Actorul Morgan Stevens a fost găsit mort în bucătăria locuinței sale. El era cunoscut pentru rolurile din numeroase seriale. Dintre cele mai cunoscute se numără „Fame”, „Love Boat” dar și supercelebrul „Melrose Place”.

Actorul a încetat din viață la 70 de ani. Cei care au alertat poliția au fost chiar vecinii săi.

Nepoata unui arhiepiscop italian, antivaccinistă convinsă, a murit de Covid. Pe fotografia sa de profil au rămas cuvintele: „Nu mă vaccinez, nu sunt cobai”
Aceștia au sunat și au alertat forțele de ordine după ce nu l-au mai văzut și nu au mai auzit nimic de el de câteva zile. Până în acest moment nu sunt clare motivele decesului. Cu toate acestea, autoritățile cred că este vorba despre cauze naturale, potrivit publicației Tmz.

După ce și-a făcut debutul la Hollywood imediat după absolvirea facultății, Stevens a obținut primul său rol important în serialul TV „Scent of Power”, unde l-a interpretat pe Larry DeVito.

În anii 1980, Stevens a jucat în numeroase episoade din „Melrose Place„, „Love Boat”, „Magnum P.I.”, „Quincy”, „An American Family”, „Detectiv pentru dragoste”, „MacGyver”, „Murder She Wrote” și „A Year in the Life”.

Cariera sa s-a oprit brusc în august 1989, când Stevens a fost implicat într-un accident de mașină minor și a fost arestat sub acuzația de conducere sub influența alcoolului.

A murit părintele mindfulness. Influentul călugăr budist, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, e plâns de lumea întreagă
În timpul detenției sale, a fost bătut de ofițerii de poliție pentru că a refuzat să returneze un tricou. Când a ieșit din arest, avea nasul spart, mai multe fracturi, maxilarul dislocat și nervii feței afectați. Un test de alcoolemie mai amănunțit l-a absolvit de orice vină, iar actorul a dat în judecată poliția pentru rele tratamente.

A revenit la actorie în 1992, interpretându-l pe Nick Diamond în șapte episoade din serialul de succes „Melrose Place”.

Ultima sa apariție a fost în 1999, într-un episod din „Walker, Texas Ranger”.

 


loading...
Partenerii noștri