Zi URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Ce a decis INSTANŢA

UPDATE: Curtea de Apel Constanța a decis să amîne pronunțarea pentru încă o săptămînă! Astfel, Gigi Becali va afla dacă va fi eliberat pe 24 octombrie. Gigi Becali urmează să afle, vineri, dacă va fi eliberat definitiv din închisoare în luna decembrie. Curtea de Apel Constanţa va pronunţa sentinţa în Dosarul Valiza, caz care l-a trimis pe Gigi becali după gratii.

17 oct. 2014, 08:48
Zi URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Ce a decis INSTANŢA
UPDATE: Curtea de Apel Constanța a decis să amîne pronunțarea pentru încă o săptămînă! Astfel, Gigi Becali va afla dacă va fi eliberat pe 24 octombrie.

Gigi Becali le-a dezvăluit apropiaţilor că o să fie eliberat până la începutul anului viitor, scenariu întărit de avocaţii latifundiarului din Pipera.

„Avocaţii lui Becali i-au transmis că are şanse mari să fie absolvit de vină în acest dosar din mai multe motive. În primul rînd, premierea unui adversar cu care Steaua nu avea meci nu înseamnă mită, ci este văzută ca o stimulare. Mai mult, condamnarea s-a înfăptuit după ce jucătorii au fost transformaţi în funcţionari publici, ceea ce este o mare eroare”, au dezvăluit sursele din anturajul lui Gigi Becali pentru Fanatik.

O sentinţă favorabilă lui Gigi Becali ar recalcula perioada pe care acesta ar trebui să o petreacă în spatele gratiilor, urmând să rămână doar sentinţa de trei ani din schimbul de terenuri cu MApN. Faptul că a ispăşit mai mult de jumătate din pedeapsă, dar şi că a avut diferite activităţi, îi oferă lui Gigi Becali motive să fie eliberat pînă în preajma Crăciunului, mai scrie Fanatik.