ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI, serbată la sediul PSD. Dorinţa Dacianei: UN COPIL

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI 2014. La sediul central al PSD a fost organizată, duminică, o petrecere la care au participat circa 80 de copii de la centre de plasament, alături de cei ai liderilor social-democraţi.

RomaniaTV.net
01 iun. 2014, 15:43

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI 2014. Copiii au cântat, au dansat şi şi-au scris dorinţele pe bileţele şi pe o tablă special amenajată. Printre dorinţele acestora s-au numărat biciclete, păpuşi, inele, relatează Agerpres.

La eveniment a participat şi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu, şi fiica lor.

Unul dintre jocurile pe care copiii au fost antrenaţi să le joace a fost şi cel în care fiecare scria pe un balon o dorinţă, urmând ca toate baloanele să fie eliberate în acelaşi timp.

La acest joc, soţia premierului, Daciana Sârbu a scris pe un balon albastru „un copil”.

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI 2014. Sediul PSD a fost amenajat special pentru serbarea copiilor, fiind umplit de baloane divers colorate. Copiii au avut acces chiar şi în sala în care se desfăşoară şedinţele BPN, unde au putut să stea pe scaunele pe care de regulă stau liderii PSD sau să vorbească la microfoane.

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI 2014. Petrecerea a durat aproximativ două ore. Au mai participat la eveniment ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI 2014. Copiii au vizitat Guvernul şi Parlamentul VIDEO