8 MARTIE: Mesaje, felicitari si urari de 8 MARTIE pentru colege şi soacre de Ziua Internaţională a Femeii

MESAJE DE 8 MARTIE. RomaniaTV.net îţi prezintă cele mai frumoase urari, felicitari şi mesaje de Ziua Femeii pentru colege şi soacre.

RomaniaTV.net
07 mart. 2018, 16:03
8 MARTIE: Mesaje, felicitari si urari de 8 MARTIE pentru colege şi soacre de Ziua Internaţională a Femeii

MESAJE DE 8 MARTIE pentru colege

„De 8 martie îți uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii sa iți inunde sufletul cu bucurie și cu parfumul tuturor florilor sale. Îti doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind femeile, sfârșești a crede în mitul cu supraoamenii în care fiecare din ele valorează cât doi bărbați. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive și eficace, fac ca intervenția lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică….”

„De 8 Martie senin,

Într-un cadru anonim

Primăvara a sosit

În al iernii asfințit.

Primăvara-n suflet vă dorește …”

MESAJE 8 MARTIE pentru soacră

Cu toate că sunt foarte rare cazurile când nurorile sau ginerii se înțeleg de minune și nu au nici un resentiment față de soacre, de 8 Martie lăsați de o parte neînțelegerile și mulțumiți-i soacrei că a nascut cea mai frumoasă ființa de pe pământ care e motivul pentru care trăiți. Acceptarea este cuvantul cheie, iar recunoștința, de cele mai multe ori poate însemna buna-înțelegere, pace și iubire în familie.

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani”, celei mai grozave soacre!”

„Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Una aici, aproape, și una ceva mai departe. Îți multumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta căldura, bucurie și mândrie. La multi ani de 8 Martie, mamă soacră!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta. Îți mulțumesc! Sunt recunoscătoare că ești în viața mea! La multi ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

MESAJE DE 8 MARTIE pentru toate femeile

„8 Martie este o zi plină de feminitate, zîmbete şi căldură sufletească. În această zi remarcabilă noi, bărbaţii, venerăm cu un deosebit respect – mamele, prin tandreţe şi iubire – soţiile, prin dragoste şi grijă părintească – fiicele, prin veşnice aduceri aminte – bunicile. ”

„Femeia, căreia umanitatea îi datorează continuitatea şi perpetuarea vieţii, a fost şi va fi elogiată în cîntece şi opere artistice. De cînd e lumea, Femeia a ţinut mereu aprins focul în căminul familial, a păstrat cu sfinţenie datinile străbune, a sădit speranţă şi nobleţe în inimile celor apropiaţi.”

„8 Martie este ziua în care se îmbină armonios cele patru caracteristi ale femeilor: sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea şi fineţea. Cu ocazia sărbătorilor de primăvară, permiteţi-mi să-mi exprim întreaga stimă şi admiraţie faţă de poziţia civică a Dumneavoastră, care denotă o voinţă puternică, patriotism, dragoste de viaţă şi deosebite calităţi sufleteşti şi să Vă adresez cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate şi realizarea tuturor doleanţelor.”

„Va doresc, doamnelor şi domnişoarelor, să aveţi parte de o primavară plină de iubire şi armonie, aducîndu-Vă în dar un firav mărţişor, simbol al dragostei, care, prin spritul său de primăvară, să zăbovească cît mai mult în sufletul Dumneavoastră.”

„Fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zîmbete de copii, bunăstare, sănătate Dumneavoastră şi apropiaţilor Dumneavoastră. Fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră. ”