ZIUA NATIONALA: Şanse reduse de ploaie în timpul paradei de la Bucureşti. PROGNOZA METEO

Şansele de ploaie vor fi reduse, vineri, de 1 Decembrie, în intervalul orar în care se va desfăşura parada militară de Ziua Naţională a României, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu Robert Manta.    

RomaniaTV.net
01 dec. 2017, 04:13
ZIUA NATIONALA: Şanse reduse de ploaie în timpul paradei de la Bucureşti. PROGNOZA METEO

ZIUA NAŢIONALĂ, prognoza meteo. Condiţiile de ploaie vor fi vineri dimineaţă, între orele 6.00 şi 10.00, reduse, iar între 10.00 şi 14.00 s-ar părea că va fi o pauză, cu şanse foarte mici de precipitaţii, dar cerul va fi înnorat. După ora 14.00 cresc din nou şansele de ploaie, mai ales în jurul orei 19.00, însă slabe cantitativ. În zua de 1 Decembrie oscilăm în jurul temperaturii de 9 grade Celsius”, a spus Robert Manta.

Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României va începe vineri, la ora 11.00, şi se va desfăşura în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

La eveniment vor participa şi peste 300 de militarii străini din Bulgaria, Canada, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Republica Moldova, Slovacia, SUA, Turcia şi Ucraina, potrivit Ministerului Apărării Naţionale.