Ziua Sfantului Patrick în Capitală: Cum au petrecut bucureştenii cot la cot cu irlandezii VIDEO

ZIUA SFANTULUI PATRICK. O petrecere de Sf. Patrick a animat spiritele în Capitală. Chiar dacă sărbătoarea este luni, irlandezii și românii au petrecut încă de duminică în centru. După ce au defilat într-o paradă impresionantă, petrecăreții au chefuit în cluburi până dimineața, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 07:13
Ziua Sfantului Patrick în Capitală: Cum au petrecut bucureştenii cot la cot cu irlandezii VIDEO

ZIUA SFANTULUI PATRICK. Petrecere în toată regula în centrul Capitalei. Cu o zi înainte ca irlandezii să îşi sărbătorească patronul spiritual, românii s-au pus pe petrecut de ziua Sf. Patrick. în Capitală a fost organizată o paradă impresionantă.

Românii au dat şi ei de gustul tradiţiilor irlandeze, iar sărbătoarea Sfântului Patrick are un succes neaşteptat la Bucureşti.

ZIUA SFANTULUI PATRICK: Toată lumea poartă verde şi bea multă bere

Entuziasmul românilor i-a surprins chiar şi pe irlandezi.

„În Europa continentală, aceasta va fi cea mai mare paradă, în mod sigur. E foarte mare, uitaţi-vă cât de multă lume este! Şi toată lumea se simte bine. E un loc minunat, oamenii sunt extraordinari, ne place să venim aici şi să facem o paradă tot mai mare şi mai frumoasă. Vrem ca Bucureştiul să devină capitala Irlandei din afara Irlandei”, declarat un iralndez prezent la paradă.

La parada organizată în Capitală de St. Patrick’s Day au participat 10.000 de oameni. Și pentru că nu s-au săturat de distracție, seara oamenii au dansat și au cântat în cluburi.

ZIUA SFANTULUI PATRICK: Sfântul care a alungat şerpii din Irlanda