Ziua terapeută, noaptea în masonerie! Lidia Fecioru a recunoscut care este adevărata sa ocupație. ”Nu în România se fac cărțile”

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a oferit sfaturi despre cum să atragi bani în viață, sănătate sau cum poți lăsa trecutul în urmă. Pe lângă acestea, bioterapeuta a mărturisit și câteva lucruri care au lăsat internauții puțini sceptici.

13 feb. 2024, 20:49
Ziua terapeută, noaptea în masonerie! Lidia Fecioru a recunoscut care este adevărata sa ocupație. ”Nu în România se fac cărțile”

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a oferit sfaturi despre cum să atragi bani în viață, sănătate sau cum poți lăsa trecutul în urmă.

Citește și Cum a reușit Lidia Fecioru să scape de obiceiul de a înjura la volan! Terapia inedită care face minuni în rândul vitezomanilor

Pe lângă acestea, bioterapeuta a mărturisit și câteva lucruri care i-a lăsat internauții puțini sceptici cu privire la persoana ei.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută românilor grație emisiunii „Adevăruri ascunse”, iar multă lume se întreabă ce vârstă are ea, de fapt.

Originară din Republica Moldova, ea a devenit una dintre cele mai cunoscute bioenergoterapeute și astroloage din România.

A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent a consacrat-o în ochii telespectatorilor.

Lidia Fecioru a intrat în atenția românilor deja de ceva timp, mai ales pentru nenumăratele sfaturi în materie de viață, dar și pentru cunoștințele sale în astrologie.

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde a oferit sfaturi despre cum să atragi bani în viață, sănătate sau cum poți lăsa trecutul în urmă.

”Ce privire ciudată”

Astrologa a mărturisit că face parte din masonerie, însă rolul ei este infim în această organizație.

Întrebată de către Denise Rifai ”Ce rol jucați în Masonerie?”, Lidia Fecioru nu a încercat să se eschiveze și a răspuns detaliat acestei întrebări.

„Sunt un simplu membru al masoneriei, am fost în aceeași Lojă, mama Dianei Șoșoacă este plecată în Franța definitiv. Eu sunt în adormire, așa se numește. Masoneria este o organizație discretă, nu am niciun rol foarte important, pentru că nu îmi doresc un loc foarte important. Nu am văzut nimic grav în ceea ce privește această organizație.

Mă țin departe de politică, nu vreau să mă complic în politică. Și atunci politizându-se într-un fel Masoneria, sunt în retragere.

Doar că masoneria este foarte strâns legată de parapsihologie, dacă nu cunoști din interior, din afară ți se pare ceva mistic, dar nu e. Sunt ritualuri, de intrare, de ieșire, par a fi într-un fel sperietoare.

Dar dacă nu le cunoști din interior, ar fi bine să se abțină cei care spun că știu ei ce înseamnă masoneria. Masoneria nu a României e cea care hotărăște lucruri, ci, voi știți, grupul Bilderberg sunt masonii supremi care acolo se fac cărțile, nu în România. În România este așa..doar că oamenii au o ocupație”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Întrebată care a fost momentul în care puterile pe care le are au speriat-o, bioterapeuta a răspuns:

„Cel mai tare puterile te sperie atunci când vezi lucruri pe care nu poți să ți le explici, lucruri pe care nu le poți controla. Oamenii te trag în jos plângându-se, iar ție să îți fie milă de ei. Eu am greșit oamenilor când am dat a doua șansă”.

Citește și Metoda simplă și eficientă prin care poți să scapi de cârcei cât ai clipi! Lidia Fecioru: „E bine să o avem întotdeauna la îndemână”

„Câtă credință este în parapsihologie?”, a fost o altă întrebare a lui Denise Rifai.

„E numai credință”, a răspuns Lidia Fecioru.

Cum românii sunt unii dintre cei mai curioși, mulți dintre ei au intrat pe internet și au căutat mai multe detalii despre ceea ce Lidia Fecioru spune că ”nu e nimic mistic”.

„Dacă a intrat în masonerie înseamnă că nu mai e de lumină”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

„Ce privire ciudată are uneori”, a fost un alt comentariu.

„Sunt dezamăgită”, a mai spus cineva.