Zodia care dă lovitura până la sfârșitul lunii februarie! Mihai Voropchievici spune că acest nativ va avea noroc cu carul

Luna februarie se încheie cum nu se poate mai bine pentru un nativ din zodiac care va da lovitura. Numerologul Mihai Voropchievici spune că această zodie se va umple de bani și va avea noroc cu carul la finalul acestei luni.

07 feb. 2024, 13:47
Zodia care dă lovitura până la sfârșitul lunii februarie! Mihai Voropchievici spune că acest nativ va avea noroc cu carul
Zodia care dă lovitura până la sfârșitul lunii februarie!

Zodia care dă lovitura până la sfârșitul lunii februarie! Maestrul runelor spune că pentru una din cele 12 semne ale zodiacului sfârșitul lunii februarie vine cu vești excelente din partea astrelor.

Citește și Horoscop 8 februarie 2024. Asteroidul spiritualității VESTA iese din retrograd în Gemeni, viaţa zodiilor se schimbă de joi

Zodia care dă lovitura până la sfârșitul lunii februarie

Este vorba despre zodia Rac cu care astrele vor fi destul de darnice în următoarea perioadă. Mihai Voropchievici spune că această zodie își va atinge toate țelurile și va bifa o serie de succese colosale.

Cu toate acestea, numerologul atrage atenția că până la sfârșitul lui februarie 2024 sunt câteva semne din zodiac care  vor avea parte de transformări uriașe.

La finalul lunii, Berbecii vor fi în permanență stare de alertă motiv pentru care vor fi destul de conflictuali și gata mereu de atac.

Taurii sunt sfătuiți să fie ceva mai prudenți la ce și mai ales cui spun anumite lucruri sensibile.

Mihai Voropchievici spune că Gemenii pot da o mare lovitură în carieră la finalul acestei luni. Mai mult, astrele influențează schimbare benefică, un salt calitativ și rapid în existența lor.

În următoarea perioadă Racii vor fi răsfățații astrelor și până la finalul lunii își vor atinge toate țelurile și vor bifa o serie de succese. Runa Wunjo reprezintă bogăția, norocul și surprizele plăcute. Maestrul runelor spune că acești nativi vor realiza tot ce își propun, atât pe plan financiar, cât și amoros.

Leul va avea un soi de revigorare în planul disponibilităților fizice și psihice, spune Mihai Voropchievici. Acest nativ va avea o viață nouă din toate punctele de vedere și va privi lucrurile cu alți ochi. Runele spun că trebuie să profite din plin de perioada asta.

Maestrul runelor spune că Fecioarele au parte de o schimbare importantă, chiar la ele acasă. În următoarea perioadă acești nativii de pământ trebuie să rămână în casă, unde vor avea parte de surprize foarte tari. Potrivit runelor, s-ar putea ca o persoană dragă să le tragă pragul casei și să le revoluționeze complet viața.

Până la finalul lunii Balanțele se află în fața unor răsturnări de situație destul de interesante. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea parte de tot felul de schimbări majore. Cu toate acestea, indiferent de domeniul asupra căruia se focusează, acești nativi vor lua cele mai înțelepte decizii.

Scorpionii trebuie să își verifice conturile bancare și să fie mai chibzuiți, căci până la sfârșitul lunii februarie 2024 vor porni într-o călătorie de zile mari. O țară în care visau de mult să ajungă îi primește cu brațele deschise.

Săgetătorii sunt îndemnați de rune să nu își mai facă griji pentru starea de sănătate a unui apropiat. Omul pentru care se preocupă nu suferă de nimic, îi este foarte bine. Cu alte cuvinte, se recomandă mai multă energie pozitivă și relaxare.

În următoarele săptămâni, Capricornii vor susține o bătălie importantă. Se iau la harță cu cine apucă și se vor impune, pentru că nu vor să mai lase nimic de la ei mai ales că sunt deciși să arate cine sunt cu adevărat.

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug în săptămânile care urmează. Cei născuți în acest semn zodiacal își vor îndeplini o dorință legată de familie.

În schimb, Peștii nu sunt încurajați să își forțeze norocul în perioada următoare și trebuie să aibă răbdare ca să ajungă acolo unde și-au propus.

Citește mai mult pe fanatik.ro.

Citește și Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn