Zodia care primeşte protecţie divină. Horoscop complet Maria Sârbu

HOROSCOP săptămânal cu Maria Sârbu. Ziua de miercuri se anunță a fi una extrem de norocoasă pentru cei mai mulți dintre nativi. 

17 mai 2022, 14:03
Zodia care primeşte protecţie divină. Horoscop complet Maria Sârbu

Horoscop Maria Sârbu. Astrologul  a realizat o serie de previziuni complexe pentru fiecare zodie în parte și pentru fiecare zi a acestei săptămâni. Ea este recunoscută pentru precizia ei, când vine vorba de interpretarea astrală, așa că informațiile din clipul de mai jos sunt extrem de interesante și pot ajuta pe fiecare nativ să-și gestioneze mai bine ce-l așteaptă.

Leu
Eclipsa încă îți va da bătăi de cap pe perioada următoare, până la 6 luni, timp în care trebuie să te ocupi serios de transformarea personalității tale din foarte multe puncte de vedere. Nu ești încă suficient de pragmatic sau nu te-ai ocupat suficient de viața spirituală? Sunt lucruri care îți scapă și la nivel de imagine și la nivel de interacțiune cu cei dragi.

Horoscop 18 mai 2022. Plăceri spontane pentru o zodie, noutăţi în Casa Banilor pentru alta
Horoscop Maria Sârbu Fecioară
Zodia ta este cea care nu are de ce să se plângă la acest moment. Ești foarte bine susținut și pe plan personal și pe plan profesional. Tu vei câștiga pe orice plan dorești, iar succesul este un bun prieten. Toată săptămâna ai avantaje și multă susținere divină. Ești norocos cam în tot ce faci și poți avea cele mai mari realizări, scrie ShowBlitz.

Balanță
Succesul începe să îți facă și ție cu ochiul, deja din zilele acestei săptămâni. Singura problemă la care trebuie să mai lucrezi încă și pe termen lung, este sănătatea. Pentru cei care vor să călătorească sau să se stabilească în afara țării, orașului sau să se dezrădăcineze, este o săptămână benefică pentru a planifica toate aceste schimbări. Atât cât încă este Mercur retrograd, nu este însă și momentul de start!

EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 16-22 mai 2022. Karma îşi arată colţii. Mulţi nativi vor plăti pentru greşelile din trecut
Horoscop Maria Sârbu Scorpion
Zodia ta poate avea mari neplăceri în cuplu și în plus aveți mare nevoie să efectuați ceva investiții pe perioada aceasta. Fie că sunteți dispuși la cheltuieli și investiții, fie că nu, la moment trebuie să plătești ceva sume importante. După weekend va trebui să te ocupi de cele mai discrete și secrete probleme ale tale.