Zodia care sărută cel mai prost. Astrologii au decis: „Poate să sperie sau să intimideze”

Zodia care sărută cel mai prost. Potrivit astrologilor, felul în care oamenii sărută este o abilitate care poate fi determinată de semnul lor zodiacal. Mai mult decât atât, una dintre cele douăsprezece zodii se află în coada clasamentului la acest aspect.

17 oct. 2023, 21:51
Zodia care sărută cel mai prost. Astrologii au decis: „Poate să sperie sau să intimideze”
Zodia care sărută cel mai prost

Zodia care sărută cel mai prost. Pe lângă faptul că sărutul este o experiență subiectivă, care poate varia în funcție de preferințele individuale, felul în care o facem poate varia în intensitate și stil, ținând cont de cultură și context.

Astrologul Reda Wigle crede că zodia în care ne-am născut poate fi un indicator al modului în care sărutăm. Conform specialistului, există unele zodii care sărută ușor și jucăuș, în timp ce altele sărută pasional, cu multă dorință și patos.

Citește și: Eclipsa de Soare a trecut, efectele continuă. Aceste PATRU zodii încă simt puterea Inelului de Foc 

Zodia care sărută cel mai prost

Dacă partenerul tău este născut în această zodie, cu siguranță, îți este greu să te abții să nu îl săruți, chiar și când sunteți certați. Acest semn zodiacal transmite o energie debordantă și are un farmec aparte.

De cele mai multe ori este romantic, îi place să își manifeste dragostea și face orice pentru a-și cuceri partenerul de viață. Însă are și un defect, spune astrologul. Și anume – această zodie sărută prost, poate cel mai prost dintre toate cele douăsprezece zodii. Este vorba despre Berbec.

Conform astrologului, Berbecul este o zodie plină de energie, adesea nerăbdătoare și foarte insistentă. „Fiind condus de Marte, Berbecul pare a fi ca un soldat pe câmpul de luptă – hotărât și ferm. Berbecul sărută prost dn cauza avidității, ceea ce poate să sperie sau să intimideze‟, se arată într-un articol al astrologului Reda Wigle pentru „New York Post‟.

6 zodii care defilează triumfătoare

În astrologie, există zodii care au capacitatea de a se reinventa după o perioadă dificilă sau un eşec. Acestea pot părea că au fost doborâte, dar se ridică de fiecare dată, mai puternice decât înainte. Acest articol dezvăluie cele 6 zodii care, precum pasărea Phoenix, renaşc din propria cenuşă şi nu permit nimănui sau la nimic să le stea în cale.

Berbecul – Revenirea Eroică

Zodia Berbecului este plină de energie şi pasiune, ceea ce o ajută să se recupereze rapid după căderi. Berbecul înfruntă fiecare obstacol cu o voinţă eroică, luptându-se cu determinare pentru a se reînnoi. Acesta se ridică din cenuşă cu o forţă reînnoită şi un spirit de nestăvilit.

Taurul – Renaşterea Stabilă

Taurul este cunoscut pentru determinarea sa. Cu pământul ca element guvernator, Taurul se bazează pe stabilitate și răbdare pentru a se reface. Chiar dacă pot părea că au fost doborâți, Taurii se ridică întotdeauna, rămânând la fel de statornici și puternici. (Citește AICI mai multe detalii)