Zodia care va avea parte de o încercare grea. Mariana Cojocaru: „Emoțional, încărcătura va fi foarte mare”

Zodia care va avea parte de o încercare grea. Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru următoarele zile și spune că nativii unui semn zodiacal vor avea parte de momente dificile. Două planete retrograde îi vor aduce situaţii pline de probleme neprevăzute.

10 dec. 2023, 08:58
Zodia care va avea parte de o încercare grea. Mariana Cojocaru: „Emoțional, încărcătura va fi foarte mare”
Zodia care va avea parte de o încercare grea

Zodia care va avea parte de o încercare grea. Potrivit previziunilor, nativii zodiei Taur au două planete retrograde foarte grele. Este vorba despre Uranus și despre Jupiter. Următoarele zile, până la finalul lunii, nativii vor vea parte de momente cu „încărcătură emoțională mare”.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi

La Tauri, avem două planete retrograde foarte grele: Uranus retrograd, care nu e simplu, e rebel, e nonconformist, are structura lui și în general nu îi dă liniște Taurului când este într-o astfel de poziție și un Jupiter retrograd, care nici el, în alianță cu Uranus, nu îl face pe Taur atât de liniștit cum era altădată.

Deci îl agită peste poate şi, prin urmare, paza bună trece primejdia rea. În astfel de condiții, în luna decembrie, Taurul trebuie să fie atent la polițe restante, facturi restante, la relațiile pe care le are cu cei din jur, pentru că există posibilitatea de a rezolva niște acte, de a lăsa loc de bună ziua, de a-i căuta pe cei din trecut care i-au făcut bine și acum ar trebui, într-o formă sau alta, să-și reîntoarcă serviciile”, avertizează Mariana Cojocaru.

Zodia care va avea parte de o încercare grea

Astrologul spune că Taurii au și karma negativă care îi aduce în situații complicate. Astfel, cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi nevoiți să mai lucreze la atitudine. Totodată, ei primesc și lecții importante de viață.

Să nu uităm că Venus este patroana Taurului, iar acum pe karmă negativă poate să îl pună pe Taur în tot felul de situații, în sensul de a fi mai afectuoși, mai romantici, mai sensibili ca niciodată și în egală măsură, mai dornici de a avea în viața lor un element de stabilitate emoțional-afectivă, deci din zona aceasta romanțată a vieții.

Ori luna decembrie cred că vine cu un plus în sensul acesta, pentru cei care sunt în căutare de o mângâiere, de o vorbă bună, de o vorbă caldă și, de ce nu, de relația cu partea nevăzută, cu lumea de dincolo.

Este la fel de important să înțeleagă că într-o astfel de lună pot primi mesaje în vis de la persoane dispărute. Nu știu în ce măsură pot ei să descifreze, dar emoțional, încărcătura va fi foarte mare”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru, potrivit news18.ro.