Zodia căreia i se vor recunoaște meritele în 2023. Cuvântul magic al anului pentru acești nativi: dacă învață să-l rostească, fericirea le e garantată

Pe 20 mai, Marte a intrat în Leu. Pe 5 iunie, Venus va poposi în același semn. Tot acolo este și Lilith în tranzit. Nativii născuți în această zodie își vor cere drepturile. Vor dori atenție, respect, validare și disponibilitatea celorlalți. Și dacă nu le vor primi, se vor comporta precum regele junglei.

24 mai 2023, 10:09
Zodia căreia i se vor recunoaște meritele în 2023. Cuvântul magic al anului pentru acești nativi: dacă învață să-l rostească, fericirea le e garantată

Platele iubărețe Neptun și Venus nu își vor arăta fața anul acesta în constelația nativilor Lei.

Zodia căreia i se vor recunoaște meritele în 2023

Drept urmare, acești nativi nu vor avea neapărat chef să cunoască oameni noi sau să se deschidă către alții. Dacă sunt deja într-o relație, aceasta nu ar trebui să se schimbe prea mult pe parcursul acestui an. Leii nu vor dori să-și întâlnească socrii, nici planuri de călătorie romantice nu-și vor face. În schimb, vor visa la liniște.

Un an dedicat introspecției

Dacă nu sunt într-o relație de cuplu, Leii vor avea tendința să se dedice introspecției. Vor simți nevoia să se izoleze, să lase anumite relații deoparte și să se concentreze mai mult pe cele care îi fac profund fericiți și le aduc liniște. Vor încerca să afle ce caută de obicei la alții, ce îi atrage și la ce aspiră. Ar fi bine să-și facă timp să analizeze poveștile lor trecute cu bunăvoință și realism. Sigurătatea este întotdeauna o oportunitate de a te apropia de persoana care ar trebui să conteze cel mai mult pentru tine: tu însuți.

La Leu, totul este doar o chestiune de iubire. Anul acesta, vei transforma situația în avantajul tău și îți vei pune întrebările potrivite: Este acesta locul potrivit pentru mine? Ar trebui să continui?… În cele din urmă, s-ar putea să fie ca răspunsul să fie pozitiv și ca aceste momente de îndoială să trezească în tine dorința de a face mai bine și de a-ți reînvia tot entuziasmul și creativitatea.

Citeste si 4 ZODII care trebuie să profite de prezența războinicului Marte în Leu 2023

Cuvântul magic al anului 2023 pentru Lei

Cu cât spui mai mult nu, cu atât vei dori să continui să spui nu. Ca un copil aflat în plină descoperire a întregului său potențial individual și a acestui cuvânt magic – „nu”. Nu trebuie să te temi să spui cuvântul magic: cei care contează cu adevărat vor înțelege acest lucru și vor avea doar răbdare.

Fă-ți timp anul acesta pentru a observa natura, pentru a te bucura de momentul prezent, pentru a-ți respecta ritmul și nevoile. Dormi, mănâncă, plimbă-te și gândește-te cu atenție.

Citeste si Află care este cel mai rar semn zodiacal din România. Dacă ești zodia asta trebuie să te simți cu totul special

În acest an, astrele vor vrea ca acești nativi să nu uite ceva. Principalele îndemnuri sunt următoarele:

  • Nu uita că tu știi cine ești și ce poți!
  • Dacă aceste situații nu se întâmplă așa cum ai visat, asta nu înseamnă că oamenii nu știu cine ești și nu te apreciază, doar că nu este timpul potrivit și nici momentul!
  • Nu uita cât de importantă este bucuria de a trăi, de a fi aici și acum!