Zodiac CHINEZESC 1-7 noiembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

In prima parte a saptamanii simti o puternica energie, pasiune dorinta de a face de toate. Atentie, insa, sa nu iti risipesti energia in prea multe directii.

31 oct. 2021, 12:00
Zodiac CHINEZESC 1-7 noiembrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac chinezesc 7-13 decembrie 2020

Zodiac chinezesc pentru 1-7 noiembrie 2021.

Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac CHINEZESC 1-7 noiembrie 2021 Sobolan
Ai nevoie de niste planuri concrete. Nu mai actiona fara sa ai in cap un scop precis. Altfel risti sa-ti irosesti energia si sa nu rezolvi nimic. Daca esti singur, ar trebui sa-ti asumi riscuri. Pune cartile pe masa si spune ce simti. Weekend-ul poate fi relaxant si romantic.

Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Inceputul saptamanii este de bun augur pentru implinirea unor visuri mai vechi. Romantismul pluteste in aer, asa ca sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva special, daca esti singur. Weekend-ul se anunta aglomerat. Ai cateva actiuni restante de care trebuie sa te ocupi. Nu este exclusa nici o sesiune de shopping online.

Horoscop Rune Noiembrie 2021. Ce zodii sunt norocoase şi binecuvântate

Zodiac CHINEZESC 1-7 noiembrie 2021 Tigru

In prima parte a saptamanii simti o puternica energie, pasiune dorinta de a face de toate. Atentie, insa, sa nu iti risipesti energia in prea multe directii si, la final, sa nu obtii niciun rezultat. Concentreaza-te pe cate o actiune in parte. Mijlocul saptamanii este de bun augur pentru intalniri de afaceri sau personale. Daca esti singur, te bucuri de un magnetism ce atrage in jurul tau persoane interesante.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Universul te forteaza sa te implici mai mult, sa ai mai mult autocontrol. In acest fel vei reusi sa eviti cateva momente tensionate care ar putea degenera. Mijlocul saptamanii este un moment prielnic sa iti consolidezi reputatia. Nu le oferi oamenilor subiecte de barfa. Rezerva weekend-ul pentru ceva romantism.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Ai tendinta sa fii prea agresiv, mai ales in prima parte a saptamanii. Fii mai calm, mai impaciuitor. Altfel vei reusi sa ii respingi pe toti din jurul tau. Daca esti singur, weekend-ul poate fi de bun augur. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva care sa-ti incite imaginatia. Daca esti in cautarea unui loc de munca, vinerea este numai buna pentru interviuri. Succes!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.