Zodiac CHINEZESC 11-17 IANUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Află ce ţi-a pregătit horoscopul asiatic pentru a doua săptămână din noul an.

RomaniaTV.net
09 ian. 2021, 16:36
Zodiac CHINEZESC 11-17 IANUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 11-17 IANUARIE 2021.

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 11-17 IANUARIE 2021. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac CHINEZESC 11-17 IANUARIE 2021 Sobolan
Ai dreptul sa-ti exprimi opiniile, atat timp cat nu jignesti pe nimeni. Urmeaza-ti propriile interese, sustine-ti cu tarie punctul de vedere si nu te lasa dominat de ceilalti. Ai incredere in tine. Daca vrei sa fii apreciat, nu te sfii sa arati ca esti demn de apreciere. Arata ca esti puternic si ca iti poti purta singur de grija.

Zodiac chinezesc IANUARIE 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!
Zodiac CHINEZESC 11-17 IANUARIE 2021 Bivol
Trebuie sa te motivezi sa dai tot ce e mai bun din tine. Ai motive sa fii optimist. Loialitatea fata de persoana pe care o iubesti poate fi pusa la indoiala, in aceasta saptamana. Iti este greu sa iei niste decizii, iar hotararile luate pot avea un impact dramatic. Organizeaza-te mai bine si cere ajutorul unor consilieri respectabili.

Zodiac CHINEZESC 11-17 IANUARIE 2021 Tigru
Este nevoie de mai multa precautie in aceasta saptamana. Ia lucrurile incet, nu forta, nu te grabi, concentreaza-te pe angajamentele pe care ti le-ai asumat. Nu iti sta in fire sa ceri ajutorul, insa ar fi recomandat sa o faci. In relatie pot aparea cateva certuri prostesti din cauza temperamentului tau vulcanic. Incearca sa-ti arati sentimentele si prin actiuni, nu doar prin cuvinte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.