Zodiac chinezesc IANUARIE 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc pentru luna IANUARIE 2021 din anul chinezesc guvernat de Sobolanul de metal, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare.

05 ian. 2021, 10:04
Zodiac chinezesc IANUARIE 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc IANUARIE 2021. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie  chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!
Anul Mistretului a fost inlocuit la 25 ianuarie 2020 cu cel al Sobolanului de Metal. In februarie 2021 el va fi inlocuit de Anul Bivolului de Metal.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA IANUARIE 2021:
Zodiac chinezesc IANUARIE 2021 Sobolan
Incepe un nou ciclu de 12 luni pentru tine. Pregateste-te sa lasi trecutul in urma si sa te gandesti la prezent si viitor. Apar oportunitati in cariera. Nu este exclus sa iti gasesti alt job sau sa fii promovat. Vei avea o responsabilitate mai mare, insa si veniturile cresc. In amor, te bucuri de o charisma puternica. Magnetismul tau atrage oameni in jur. Daca ai deja partener, poate ca a venit vremea sa oficializati totul in fata prietenilor si rudelor.

Zodiac CHINEZESC saptamanal. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
Zodiac chinezesc IANUARIE 2021
Se anunta o perioada intensa pentru tine. Esti pregatit sa-ti iei viata in maini si sa ai un inceput proaspat in 2021. Pana atunci, te pregatesti sa incepi un ciclu lunar personal de 12 luni si ai nevoie de mai mult timp pentru tine ca sa reflectezi asupra ceea ce s-a petrecut si asupra ceea ce iti doresti sa se intampla in viitor. In plan amoros, luna ianuarie se anunta bogata in evenimente intime ce vor contribui la crearea unor amintiri extraordinare. Se anunta activitati sociale care te vor incarca cu energie pozitiva. Daca esti singur, iti poti gasi dragostea la una din petrecerile caritabile la care vei participa. Ceva maret urmeaza sa se intample.

Zodiac chinezesc IANUARIE 2021 Tigru
Luna ianuarie se anunta activa si competitiva din punct de vedere profesional. Este posibil sa redescoperi pasiuni, hobby-uri din trecut, care sa-ti aduca zambetul pe buze si sa te relaxeze. Te simti energic si, totusi, putin nostalgic dupa ceva din trecut. In amor, apar oportunitati noi in dragoste sau prietenie. Daca esti in cautarea jumatatii, foloseste-te de aceasta energie pentru a atrage oameni interesanti in jurul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...