Zodiac CHINEZESC 16-22 august 2021. Inteleptii Orientului anunta povesti de dragoste

Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii! Avem previziunile pentru intreaga saptamanana, pentru toate semnele din horoscopul chinezesc.

14 aug. 2021, 15:36
Zodiac CHINEZESC 16-22 august 2021. Inteleptii Orientului anunta povesti de dragoste

Zodiac CHINEZESC 16-22 august 2021.

 Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac CHINEZESC 16-22 august 2021 Sobolan

Ai grija sa nu cazi in capcana crezand ca poti schimba persoana pe care o iubesti si relatia va deveni mai buna. Oamenii se schimba greu. Sa ramai cu cineva in speranta ca lucrurile se vor imbunatati la un moment dat denota o stare de negare. Fii deschis cu tine insuti si ia masurile care se impun.

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!

Zodiac CHINEZESC 16-22 august 2021 Bivol

Poti avea o saptamana aglomerata la locul de munca. Se anunta si o promovare. Ia in calcul toate optiunile. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana interesanta cu care sa incepi o relatie pe termen lung. Daca esti implicat deja intr-o poveste de dragoste, petrece mai mult timp cu partenerul.
Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână

Zodiac CHINEZESC 16-22 august 2021 Tigru

Oricat de mult ti-ar placea sa muncesti, mai ai nevoie si de pauza. Odihna te ajuta sa te eliberezi de stres si emotii puternice. Pastreaza echilibrul in viata ta. Nu lasa presiunea cotidianului sa te indeparteze de oameni si sa faci lucrurile care iti plac cu adevarat. Profita de weekend pentru a te relaxa.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Relatiile importante se construiesc in timp si cu rabdare. Fii intelegator si plin de compasiune. Astfel ii poti cuceri usor pe ceilalti. Cand spui ceea ce simti, fa-o fara a fi transant. Vorba dulce mult aduce. Nu te impotrivi curentului, insistand ca sa se faca numai cum vrei tu.  Fii mai flexibil. Daca esti singur, weekend-ul poate aduce cateva intalniri romantice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.