Zodiac CHINEZESC 18-24 aprilie 2022. O saptamana incarcata de povesti! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

18 apr. 2022, 15:09
Zodiac CHINEZESC 18-24 aprilie 2022. O saptamana incarcata de povesti! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 18-24 aprilie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Esti un om muncitor si responsabil. Bucura-te de orice lauda sau recunoastere. O meriti din plin. Mijlocul saptamanii poate sa fie putin mai stresant. Cand spui exact ceea ce crezi, asteapta-te ca adevarul sa nu fie apreciat. Nu toata lumea gusta aceasta abordare directa si poti ajunge la conflicte. Spre sfarsitul saptamanii, invita-ti prietenii la o masa cu bunatati. Meriti putina relaxare.

Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină în Balanţă vine cu emoții puternice. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Esti maestru in multitasking, chiar daca resursele tale sunt limitate. Poate fi o saptamana cu realizari remarcabile. Ramai concentrat pe ceea ce conteaza cu adevarat. Invata sa mai spui si NU unor oameni care te epuizeaza. In weekend, ar fi bine sa dedici mai mult timp relaxarii sau practicarii unor hobby-uri.

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână de Paşte ca la call-center!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

O situatie stresanta te framanta si ai putea sa ceri sfatul cuiva. Nu te mai chinui singur sa gasesti solutii. Cineva in care ai mare incredere iti poate dezvalui si alte moduri din care ai putea vedea lucrurile. Prietenii sau rudele iti sunt alaturi, nu trebuie decat sa spui. Nu petrece singur acest weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Te bucuri de o rezistenta mai mare decat media, insa nu trebuie sa te fortezi. Problemele din aceasta saptamana iti vor pune la incercare rabdarea. Te poti simti nervos, iritat, ti se va parea ca pierzi vremea. Dar trebuie sa te relaxezi si sa iei cu calm fiecare lucru. Da-ti voie ca in weekend sa iti incarci bateriile alaturi de prieteni si oameni dragi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.