Zodiac CHINEZESC 18-24 septembrie 2023. Accepta si faptul ca poti spune NU! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii

O saptamana in care muncesti din greu si poti avea momente de descurajare daca rezultatele nu sunt cele scontate.

16 sept. 2023, 22:24
Zodiac CHINEZESC 18-24 septembrie 2023. Accepta si faptul ca poti spune NU! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii
Care sunt cele mai perfecționiste zodii. Horoscopul chinezesc dezvăluie cele mai ascunse secrete ale nativilor

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 18-24 septembrie 2023. Din 22 ianuarie 2023 ne bucuram de Noul An al Iepurelui de Apa. Un an liniștit, chiar binevenit și necesar după anul feroce al Tigrului. Trebuie să mergem să ne căutăm un loc cald pentru a ne linge rănile și să ne odihnim după bătăliile de anul trecut. Bunul gust și rafinamentul vor răsări peste tot și oamenii vor înțelege puterea credinței. Credința este mai bună decât forța, iar diplomația va fi la loc de cinste. Un an în care vom acționa cu discreție și vom face concesii rezonabile fără prea mare efort. Atâta doar că trebuie să fim precauți că sa nu devenim prea indulgenți.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
O saptamana in care muncesti din greu si poti avea momente de descurajare daca rezultatele nu sunt cele scontate. Pot aparea izbucniri nervoase si discutii in contradictoriu care te vor seca de energie. Totul este sa nu cedezi, oricat de frustrant ar fi un rezultat. Ridica-te si ia-o de la capat. Invingatorii sunt cei care nu se dau batuti.

Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Se anunta o saptamana interesanta, cu multe proiecte atat in plan profesional, cat si in plan personal. Te poti intalni cu persoane influente care sa aduca un plus in cariera ta. Pastreaza-ti insa realismul si nu te inhama la mai multe proiecte pe care sa nu le poti duce pana la capat sau care sa te epuizeze. Accepta si faptul ca poti spune NU unor propuneri fara ca acest lucru sa aiba o influenta negativa asupra viitorului tau.

Cele 4 zodii susceptibile să își piardă interesul amoros în septembrie 2023. Cine trebuie să fie onest până la capăt?

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
O saptamana in care ai incredere in fortele proprii, esti cu picioarele pe pamant si iti faci o multime de planuri. Esti sensibil la abordarile celorlalti insa, desi nu e rau sa asculti parerile altora, este indicat sa faci asa cum simti ca este mai bine pentru tine. O perioada excelenta sa-ti reorganizezi viata si sa iti pui ordine in prioritati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.