Zodiac CHINEZESC 2-8 ianuarie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Fii atent si precaut ce spui saptamana aceasta atunci cand apar situatii stranii. Adevarul poate fi pur, dar rostit pur si simplu verde in fata nu este mereu de folos.

01 ian. 2023, 18:22
Zodiac CHINEZESC 2-8 ianuarie 2023. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 2-8 ianuarie 2023. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Fii atent si precaut ce spui saptamana aceasta atunci cand apar situatii stranii. Adevarul poate fi pur, dar rostit pur si simplu verde in fata nu este mereu de folos. Fii cu tact si diplomat. Dupa mijlocul saptamanii, vei vedea cum anumite ingrijorari dispar. Mergi inainte cu ce este cel mai important pentru tine si vei vedea ca faci progrese semnificative. Weekendul iti va oferi conversatii, prietenie si impartasire a ce conteaza mai mult.
HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Uneori este cel mai bine sa stai pe loc si doar sa observi ce se intampla cu adevarat inainte sa faci orice actiune. Aceasta saptamana este una dintre acestea. Misca-te cu prudenta si vorbeste cu discretie. Dupa mijlocul saptamanii, vei intelege peisajul emotional si vei sti instinctiv ce ai de facut ca sa duci lucrurile inapoi pe fagasul dorit. Weekendul este excelent pentru timp dedicat oamenilor speciali din viata ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
In aceasta saptamana, daca vrei sa faci progres va trebui sa iti deschizi mintea spre idei noi. Schimbarea poate fi buna daca alegi sa curgi o data cu ea decat sa fii incapatanat si sa te opui efectelor sale. Dupa mijlocul saptamanii, ai grija de casa si de familie si incearca sa nu uiti date si aranjamente importante. Weekendul va fi mult mai relaxant decat restul zilelor.

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Mentine-ti aranjamentele flexibile si optiunile deschise, pe masura ce saptamana va fi destul de plina de evenimente imprevizibile si calatorii ce ofera satisfactie. Este un timp excelent pentru intalniri romantice, prime intalniri sau cele ce pun baze noi unor iubiri vechi. Imaginatia ta bogata si simtul aventurii sunt cele care fac ca lucrurile sa functioneze asa de usor. Exprima-ti emotiile.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Tine-ti ochii pe agenda. Vor fi intalniri, discutii, mese de pranz si tot felul de aranjamente sociale practice. Depinde doar de tine daca le mentii pe toate functionale fara sa te bazezi pe ajutor sau sfat de la altii. Cei singuri sunt pe cale sa intalneasca o persoana speciala. Cu totii insa veti avea parte de baze noi pentru toate tipurile de relatii. Comunica deschis in weekend.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.