Zodiac CHINEZESC 2-8 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Te-ai cam inchis in tine si izolat in ultimul timp. Este momentul sa schimbi aceasta tendinta. Vino in contact cu oamenii speciali din viata ta si aranjeaza sau participa la intalniri si evenimente distractive

01 mai 2022, 10:26
Zodiac CHINEZESC 2-8 mai 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 2-8 mai 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe detalii aici.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Fertilitate şi belşug pentru o zodie. Ce rună este în mai pentru România

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Nu te simti captiv in responsabilitatile si incarcatura de munca pe care le ai. Oricum tu esti cel ce ai ales sa ai atatea pe cap. Munceste cu consecventa pe durata saptamanii si te vei simti eliberat si improspatat spre final. Rasul si veselia sunt cele care conteaza pe durata unui drum de viata. Tu de ce sa nu faci din weekendul ce va veni unul special, romantic sau vesel?

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Te-ai cam inchis in tine si izolat in ultimul timp. Este momentul sa schimbi aceasta tendinta. Vino in contact cu oamenii speciali din viata ta si aranjeaza sau participa la intalniri si evenimente distractive. Unii dintre voi se vor concentra pe a-si uni familia impreuna. Spre finele saptamanii, nu pierde din vedere munca sau lucrurile necesare de facut. Spre weekend, ai de eliminat legaturi de care nu mai ai nevoie.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Sa nu crezi tot ce auzi. Toata lumea are propriile sale interese, deci nu toata lumea te impinge intr-o directie sau alta doar pentru beneficiul tau. Tu ce vrei sa faci si incotro vrei sa te duci ? Fii sincer cu dorintele tale. Dupa mijlocul saptamanii, va trebui sa recuperezi din treburile practice de facut. Asigura-te ca munca de hartii si planurile de calatorii sunt la zi.

Horoscop Urania: Cele mai mari cumpene ale vieţii tale în funcţie de zodie
Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Foloseste-ti intuitia saptamana aceasta. Uneori este bine sa te uiti dincolo de suprafata lucrurilor si oamenilor ca sa discerni adevarata lor natura. Vei fi ocupat la munca si acasa iar familia va solicita si ea timp. Asta iti va da ocazia sa te conectezi mai adanc cu oamenii speciali si sa promovezi punctele de vedere cu cineva care nu te-a auzit pana acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.