Zodiac chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriş: ZODIA care este vânată de energiile negative

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc pentru anul 2023.

26 ian. 2023, 18:40
Zodiac chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriş: ZODIA care este vânată de energiile negative

ZODIAC CHINEZESC 2023. Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță, unde a dezvăluit Horoscopul Chinezesc 2023.

ZODIAC CHINEZESC 2023: Câinele

„Este cu o reducere pe zona energetică. El este ajutat, pentru că este prietenul secret al Iepurelui și este ajutat și susținut de el să depășească obstacolele.

Trebuie să fie mai atenți și la căzături, să fie foarte, foarte atenți. O să aibă stele pozitive care o să le aducă statut, putere, autoritate, rezolvarea situațiilor în favoarea lor. De asemenea, contracte, parteneriate bune. Pe de altă parte, asocierile cu oamenii care nu sunt atât de benevoli cu ei, atenție cu cine se asociază, pentru că le pot crea probleme.

Atenție la obiectele metalice, să nu riște în împrejurimi care nu sunt benefice lor. Pot atrage entități care să le cauzeze anumite evenimente neplăcute, calamități.

Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Cum sunt persoanele nascute in Anul Iepurelui
Îi sfătuiesc să folosească și sunetul și nu numai în jurul casei. Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru îndepărtarea energiilor negative, cum ar fi și arderea foii de dafin, există aromaterapie, sunt foarte multe magazine pe piață unde vă puteți interesa. Câinii sunt ca un magnet și ei atrag cel mai mult aceste energeii, așa că trebuie să le împrăștiem.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

ZODIAC CHINEZESC 2023: Iepure

„Sunt maxim predispuși la aceste relații conjugale despre care discutam. La sănătate, este acolo o energie extrem de agresivă, însă s-ar putea să se trezească mai jos energetic, undeva jos cu zona aceasta de imunitate, se pot îmbolnăvi mult mai repede.

Au o stea ajutătoare care o să-i ajute în zona de business și de carieră. O să aibă capacitatea să facă bani anul acesta. Privilegiați în sporuri, împrumuturi mult așteptate.

O să le aducă autoritate anul, dacă lucrează în slujba statului. Au o îmbunătățire asupra statutului social. Sunt însă avertizați să nu călătorească pe distanțe mari, pentru că pot fi magneți pentru a trăi anumite momente nu tocmai plăcute. Femeile trebuie să fie atente cu precădere la sănătate, pentru că s-ar putea să-și piardă ușor direcția, fiind fără ambiție în acest an, trebuie cumva impulsionate. În timpul lunilor cu energie pozitivă o să fie nemaipomenit pentru ele, dar în timpul celor negative, să fie mai atente.

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui
Este anul în care nu trebuie să înoate împotriva curentului. Marele benefic Jupiter este alături de acest nativ și au parte de lucruri favorabile, în lunile bune.  Au tendința de a cheltui în exces, iar într-o perioadă în care nu este tocmai roz, pe zona aceasta de venituri, este bine să fim cu toții precauți, nu numai ei.

Hoorscopul integral, aici:

Sensibilitate exacerbată. Putem să plângem foarte, foarte ușor și trebuie mai multă chibzuință să evite speculațiile financiare, să nu rămână fără discuții financiare. Deci, împătimiții jocurilor, ai criptomonedelor sunt mai multe semne de mirare. Atenție mărită.”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș, în cadrul emisiunii.

Zodiac  Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Astrologul Marian Golea a fost invitat în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, unde a dezvăluit o modalitate inedită prin care puteam avea prosperitate în noul an, cu ajutorul portocalelor, dar a dezvăluit și problemele cu care ne vom confrunta în continuare. De asemenea, astrologul a făcut noi previziuni pentru toate semnele zodiacale.

„Opt portocale, putem și mai multe, le aruncăm pe jos, oriunde vreți, după care trebuie să dăm și cu picioarele în ele și astfel rostogolim prosperitatea și după aceea ne jucăm cu ele. Nu trebuie să spunem nimic.

Anul ăsta nu este formidabil. Este un an de trădări, de minciuni, de reprezentări proaste. Lupte de putere, mai ales luna asta, o să fie jale. Oameni dați afară de la serviciu, foarte mulți. În același timp, vor fi mulți fericiți care se pot baza pe faima lor. În afară de asta, pentru România nu avem prosperitate, nu avem putere. Nu avem resurse, care reprezintă cel mai important lucru din viața unui om. În toamnă vine metalul, vor fi niște resurse atunci. Trebuie să avem grijă de bani, grijă are la investiții.

Vom avea mult lemn, însă creativitate fără resurse nu există. Războiul continuă, eu cred că nu am văzut nimic. România este pe Șarpe, trebuie să implementăm niște planuri, „ce am face dacă”. Este un an bun pentru învățătură, pentru educație, pentru căsătorii”, a declarat Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Șobolan

O duce formidabil. Este pus la conducerea anumitor proiecte. El reprezintă începutul tuturor lucrurilor, are steaua 9. Are bani, are lucruri bune, tot ce vrea. Singura problemă că Iepurașul e pedeapsa lui, când îi e lumea mai dragă vine cineva și îi dă un „șut”. Au un ajutor celest, care pot fi chiar ei.

Zodiac chinezesc 2023 Tigrul

Un an slăbuț. Are steaua furturilor, dar la el mai intervine și o stea a certurilor. Dacă ei conduc businessuri se pot certa cu oamenii din jurul lor și pot distruge tot. Au foarte mare încredere în toți, ceea ce e rău, pentru că va fi păcălit.

Iepure

Vine și e cam rău. Nu aveți voie să mâncați carne de iepure anul acesta.

Dragonul

Are un an bunicel, dacă vrea să și-l facă. El primul lucru zice nu, însă poate avea un an bun, pentru că are niște sectoare de prosperitate senzaționale.

Zodiac chinezesc 2023 Șarpele

O va duce bine numai dacă va avea planuri bine stabilite.

Calul

Vrea faimă, dar face bani cu nemiluita, însă rămâne cu nimic. Trebuie să aibă grijă la buget, pot apărea cheltuieli neprevăzute și trebuie să aibă grijă unde se duce.

Zodiac chinezesc 2023 Oaia

Are steaua 1 anul acesta, care e steaua victoriei. Are însă niște mici energii care nu o ajută. Ea este bine în general, la muncă și restul, dar esența spirituală nu o are, nu are putere de a merge mai departe.

Maimuța

Are și ea o stea bună, 1, numai că are tot o stea de jafuri și pierderi. Trebuie să se păzească.

Zodiac chinezesc 2023 Cocoșul

Are una dintre cele mai bune stele care există anul acesta, 6, care îi aduce tot ce vrea. În mijlocul acestei stele există însă steaua distrugerilor, catastrofe naturale. Ne uităm pe Vestul Europei și pe Coasta Americii de Vest.

Câinele

Este ultimul în acest clasament și are tot ce există mai prost. Pe lângă steaua 5 a distrugerilor are tot ce e rău.

Mistrețul

Are și el steaua 5, dar parcă nu o duce așa greu, e mai maleabil.