Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui

Daca ai copilul nascut in anul 2011 sau urmeaza sa nasti in 2023, citeste in continuare! Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui.

25 ian. 2023, 14:43
Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Iepurelui

Zodiac chinezesc: Copilul Iepure este angelic, obedient, genul de copil care sta cuminte in restaurant, in timp ce adultii isi vad de ale lor. Toti parintii te vor invidia pentru calitatile tale de educator, desi nu ai facut mare lucru, caci asa este felul copilului.

Dar, pe cat este de cuminte, pe atat este de siret. Isi mascheaza sentimentele, manipuleaza si cu manevre diplomatice va obtine ceea ce vrea. Nu vei vedea la un copil Iepure crize de nervi, tipete. El are alte „arme”. Se va folosi de punctele slabe ale celorlalti si vor actiona cu precizia unui chirurg exact unde trebuie. Este foarte manierat si nu te va pune niciodata intr-o situatie delicata.

Zodiac chinezesc: Caracteristici personale
Copilul Iepure este foarte sfatos, are o fire inclinata spre arta, este rezervat, manierat, isi schimba deseori starea de spirit. Este dragastos cu familia si superficial cu ceilalti, aparent docil, insa foarte incapatanat. Copilul Iepure este precaut, realist, inteligent, nu-i plac conflictele, insa nu poate fi destabilizat.

Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic
Zodiac chinezesc: Talente naturale
Copilul Iepure este gratios, manierat, foarte discret. Este un diplomat innascut, norocos. Poate fi un om  de afaceri de succes. Stie ce sa speculeze ca sa obtina exact ce isi doreste.

Pentru copilul Iepure va fi foarte usor sa-si faca prieteni si sa-si influenteze colegii de joaca. Poate fi prieten la catarama cu Oaia, care ii va aprecia bunul gust si inclinatia spre confort material. De asemenea, va face casa buna cu loialul Caine si cinstitul Mistret. Insa nu va fi deloc incantat de relatia cu Cocosul prea critic si cu Tigrul prea dramatic.

Invatatura
Copilul Iepure este responsabil, inteligent si atent. Nu vor fi probleme nici cu disciplina, nici cu invatatura. Acestor caracteristici li se adauga diplomatia si manierismul cu care va cuceri atat colegii, cat si profesorii.

Ca parinte de copil Iepure trebuie sa stii ca este foarte sensibil la critici si la cuvinte aspre. In rarele ocazii in care trebuie sa-i faci morala, nu ridica glasul. Vorbeste-i cu calm, civilizat si cu cat mai putina implicatie emotioanala.

Horoscop februarie 2023. Zodia fericită a lunii! Va avea noroc triplu la bani, carieră și în iubire

Pentru ca este un copil caruia ii place confortul, se poate agata foarte mult de achizitiile materiale, iar parintii ar trebui sa-l invete sa cultive si sa respecte relatiile, nevoile si parerile celorlalti, chiar daca nu este de acord cu ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.