Zodiac chinezesc 2024. Anul Iepurelui de Apă la final. Care îți sunt zilele cu șanse bune până începe Anul Dragonului de Lemn

Anul Iepurelui de Apă se apropie de final. Din 10 februarie 2024, începe Noul An Chinezesc, care stă sub semnul Dragonului de Lemn.

22 ian. 2024, 10:57
Zodiac chinezesc 2024. Anul Iepurelui de Apă la final. Care îți sunt zilele cu șanse bune până începe Anul Dragonului de Lemn

Zodiac chinezesc 2024.  Mesajul pentru toate zodiile este simplu – există perioade în care trebuie să dăm totul și să muncim din greu (și inteligent) ore lungi. Totuși, aceste momente trebuie să fie întotdeauna urmate de perioade de odihnă și relaxare, astfel încât să putem asimila ceea ce am învățat, să ne întinerim spiritul și să ne bucurăm de roadele muncii noastre.

Ce legătură are asta cu norocul? Totul, de fapt! Cum poți profita de oportunitățile pe care norocul ți le aduce în cale dacă continui să amâni și nu te poți agita sau ești prea ars pentru a lua vreo măsură? Găseste timp în această lună pentru a medita la asta. Acum, să ne concentrăm pe cea mai norocoasă zi a lunii a fiecărei zodii chinezești până la finalul anului Iepurelui de Apă.

Zodiac chinezesc 2024. Şobolan
23 ianuarie

Șobolan, norocul tău este puternic, mai ales în arena creșterii carierei și a banilor. Deci, dacă ai muncit din greu la ceva în ultimele luni, așteaptă-te ca roadele muncii tale să vină acum. Nu este grozav să începi anul cu asemenea bucurii?

Noul An Chinezesc 2024. Explozie de karma pozitivă pentru multe zodii. Predicții astrologice generale în zodiacul chinezesc

Nu uita că acum nu este momentul să slabesti ritmul. Acum este momentul să menții ritmul pe care l-ai stabilit deja și să vezi totul până la sfârșit. Unii dintre voi vă veți găsi norocul și în mijlocul conflictelor în care ideile opuse vă aduc brusc un moment de bec.

Zodiac chinezesc 2024. Bivol
29 ianuarie

Bivol,  energia din această perioadă este foarte bună pentru a începe ceva nou. Forțele cosmice ți-au luat spatele. Așadar, lasa-ti partea curajoasă să iasă și să ia măsuri. E acum ori niciodată! Norocul se va asigura că drumul rămâne liber și deschis pentru tine. Dacă călătoria aduce brusc o transformare profundă în tine, atunci și mai bine!

De asemenea, poti aprinde o lumânare albă/galbenă în timp ce te gândesti la obiectivul tau și poti studia puterea flăcării pentru a-ti oferi informații despre calea de urmat.

Zodiac chinezesc 2024. Tigru
5 februarie

Tigrule, fii fidel drumului pe care l-ai ales luna aceasta, chiar și atunci când lucrurile devin grele. Acest lucru este valabil mai ales dacă îți iei niște noi rezoluții pentru Anul Nou 2024. Nu renunța chiar dacă ai chef. Norocul te va favoriza atunci când rămâi fidel la ceea ce ai în inima ta.

Horoscop chinezesc februarie 2024 Anca Dimancea anunţă zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar

Unii dintre voi trebuie, de asemenea, să vă scuturați de fricile pentru a vă putea valorifica norocul. Jurnalul, meditația și respirația sunt câteva bune practici care te pot ajuta în acest sens.

Zodiac chinezesc 2024. Iepure
7 februarie

Iepure, energia din această perioadă are o calitate puternică pentru tine. Poți să-ți manifesti literalmente dorințele sub influența ei și să rupi cătușele din jurul inimii tale. Ăsta e norocul tău. Fii conștient de faptul că acest noroc este puțin condiționat. Va trebui să-l îndeplinești la jumătatea drumului, prevenind în mod activ autosabotarea sau presiunea colegilor să te scoată din planurile tale. Ești suficient de puternic să faci asta? Îți vei risipi norocul altfel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.