Zodiac CHINEZESC 24-30 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici previziunile pentru fiecare zodie!

23 mai 2021, 10:47
Zodiac CHINEZESC 24-30 mai 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 24-30 mai 2021.

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 24-30 mai 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac CHINEZESC 24-30 mai 2021 Sobolan
Oamenii vad in tine o fiinta calma, eleganta si s-ar putea apropia de tine, ceea ce ar putea conduce la manifestari de gelozie din partea partenerului. Intimitatea poate avea de suferit daca nu iei masuri imediat. Nu lasa grijile sa domine starea persoanei iubite. Timpul petrecut alaturi de ea o poate linisti. Incearca spre finalul saptamanii sa te relaxezi undeva pe langa o apa.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Saptamana se anunta romantica si nu trebuie sa-ti fie frica sa-ti impartasesti iubirea. Spune cuiva special cum te simti, s-ar putea sa fii surprins de reactia acestei personae. Mijlocul saptamanii se anunta pasional. Intelegi punctul de vedere al celeilalte persoane si iti este foarte usor sa vezi lucrurile din perspectiva sa. Sfarsitul de saptamana se anunta usor rebel.

Zodiac CHINEZESC 24-30 mai 2021 Tigru
Saptamana iti poate aduce responsabilitati si complicatii neasteptate. Stabileste-ti atent prioritatile si pastreaza-ti calmul. Termina ce ai inceput, nu mai lasa proiecte nefinalizate prin care sa ti se scurga energia. Fii dedicate si angajat unor proiecte care iti pot aduce beneficii spre finalul saptamanii. Daca nu ai deplina incredere intr-o noua aventura, nu o porni. Bazeaza-te pe intelepciunea sinelui superior.

HOROSCOP RUNE 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici. Leii au de înfruntat o serie de provocări, Scorpionii dau lovitura pe toate planurile
Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Este o saptamana in care conflictele din trecut pot reaparea la suprafata. Probleme nerezolvate, afaceri neterminate te pot face inca sa suferi. Spune cuiva acest fapt evident. Nu fii prea aspru cu tine sau cu esecurile tale. Fiecare experienta este o oportunitate de a invata si de a merge mai departe.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Uneori este important sa-ti respecti valorile si sa refuzi compromisurile. Deciziile bazate pe credinte vor fi mai norocoase. Mijlocul saptamanii iti da oportunitatea sa fii mai sociabil sis a gasesti solutii de ca sa profiti mai tarziu. Iti faci planuri pentru o vacanta in afara tarii, dar trebuie sa iei in calcul masurile de siguranta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Urania 22-28 mai 2021. Luna Plină în Săgetător ne provoacă să fim mai flexibili decât de obicei, ne potenţează curiozitatea și dorinţa de autodepăşire