Zodiac CHINEZESC 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana excelenta pentru intalniri de afaceri, mai ales in prima parte. Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, pana joi este o perioada excelenta.

25 sept. 2021, 10:55
Zodiac CHINEZESC 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile? Afla aici!

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
O saptamana excelenta pentru intalniri de afaceri, mai ales in prima parte. Daca esti in cautarea unui loc de munca mai bun, pana joi este o perioada excelenta. Profita de ea. Spre finalul saptamanii amorul este la putere. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva destul de interesant.

HOROSCOP. Cristina Demetrescu trage semnalul de alarmă de echinocțiu. Ce trebuie să facă toate zodiile: ”O să tragi foarte mult după”
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
La inceputul saptamanii vei fi omul potrivit la locul potrivit. Profita la maximum de aceasta situatie. Miercuri si joi pot fi zile mai dificile. Nu tot  ce iti propui iti iese, iar daca iti iese trebuie sa depui un efort mai mare. In weekend poti rezolva cateva chestiuni din sfera profesionala de care nu te-ai putut ocupa la serviciu. Dar nu te epuiza. Mergi undeva la iarba verde, la soare, ca sa-ti incarci bateriile pentru o noua saptamana!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Aer de sarbatoare si distractie pentru tine toata saptamana. Atentie la oamenii care iti promit prea multe. Este putin probabil sa le rezolve pe toate, asa ca nu te entuziasma prea mult. Pastreaza-ti scepticismul si bucura-te daca chiar se tin de cuvant. Miercuri si joi sunt zile excelente pentru afaceri, asa ca daca ai vreo propunere, superiorii pot fi incantati de prezentarea ta. Weekend-ul este de bun augur atat in plan profesional, cat si in plan profesional. Ai grija insa sa echilibrezi balanta.

Cel mai brutal MERCUR RETROGRAD DIN 2021. Atentie la scandaluri, conflicte si certuri conjugale
Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Inceputul saptamanii poate fi mai dificil, mai ales daca lucrezi in echipa. Unii membri par rataciti si iti dau batai de cap. Dar, usor, usor, lucrurile isi revin la normal si tu poti sa te ocupi mai mult de sarcinile tale. Miercuri si joi par zile excelente pentru intalniri de afaceri. Daca esti in cautarea unui loc de munca, ar putea fi zile excelente ca sa-ti programezi interviurile. Weekend-ul este rezervat prieteniei. Intalneste-te cu oamenii pe care nu i-ai mai vazut de multa vreme!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.