Zodiac CHINEZESC 28 martie – 3 aprilie 2022. Vibratiile cosmice aduc vesti bune! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

S-ar putea ca multe persoane sa aiba ceva impotriva ideilor tale. Nu forta lucrurile, amana tot ce se poate amana.

28 mart. 2022, 06:15
Zodiac CHINEZESC 28 martie – 3 aprilie 2022. Vibratiile cosmice aduc vesti bune! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 28 martie – 3 aprilie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete. Afla mai multe

detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Atentie luni, cand ar putea aparea cateva probleme personale. Tot ce trebuie sa faci este sa nu ii mai lasi pe altii sa-ti controleze viata. Preia fraiele si ia deciziile potrivite pentru tine, nu pentru cei din jur. Mijlocul saptamanii se anunta ideal pentru intalniri (fie romantice, fie de afaceri). O alta „furtuna” pare sa inceapa vinery, dain cauza unor neintelegeri de comunicare. Incearca sa fii mai direct in exprimari, fara sa o iei pe ocolite, dar diplomat, fara sa faci acuzatii grave. Daca esti singur, rezerva-ti weekend-ul unor iesiri care ar putea sa aduca dragostea in viata ta.

Horoscop rune 28 martie – 3 aprilie 2022. Zodia care e necesar să fie mai sinceră cu cei din jur. Numai așa le puteți câștiga încredere

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
S-ar putea ca multe persoane sa aiba ceva impotriva ideilor tale. Nu forta lucrurile, amana tot ce se poate amana (atat in plan romantic, cat si in plan profesional) pana miercuri, cand lucrurile par sub auspicii mult mai bune. Ritmul cosmic te ajuta sa fii mai flexibil si sa accepti mai usor schimbarile de planuri. Spre finalul saptamanii incearca sa fii un bun ascultatori pentru cei care au nevoie de tine. Daca esti singur, avem o vorba simpla: opusii se atrag! Succes!

Mercur intră în Berbec, cel mai periculos tranzit al primăverii. „Gândeşte-te şi taci!”, astrologii ne spun să ne ferim de „ispititorul de demoni”

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
S-ar putea sa ai multa treaba de facut luni si marti, de aceea este indicat sa iti delegi anumite sarcini. Sau anunta, in functie de prioritati, ca nu le poti face pe toate si cere termene de amanare. Exista cateva schimbari, fii deschis si imbratiseaza-le pe toate asa cum vin. Nu te impotrivi. Vibratiile cosmice dau semnalul ca totul va fi bine. Bucura-te de un weekend pasional alaturi de persoana iubita. Daca esti singur, nu refuza nicio invitatie la finalul saptamanii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.