Zodiac CHINEZESC 5-11 decembrie 2022. Porţii de energie de la Univers, care este mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

In aceasta saptamana exista multe planete ce iti influenteaza sectorul financiar, fiecare cu energia sa. Insa cea mai dominanta este cea care iti creaza context favorabil.

04 dec. 2022, 18:25
Zodiac CHINEZESC 5-11 decembrie 2022. Porţii de energie de la Univers, care este mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 5-11 decembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
In aceasta saptamana, activitatea astrala din sectorul locului tau de munca va genera unele restrictii aici si iti va cere sa fii mult mai responsabil cu privire la ce activitate faci si ce esti dispus sa faci ca sa castigi bani. Sa incerci sa fii de toate pentru toti nu va functiona acum. In schimb, lucreaza pe abilitati specializate si cere banii potriviti pentru ele. Uita-te spre cunostintele tale care fac bine asta ca sa stii cum sa procedezi.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Vei primi o portie de energie calda suplimentara de la Univers in aceasta saptamana. Ti se vor combina energiile masculine si cele feminine intr-un mod pasnic si armonios, deci iti vei putea permite sa te implici cu drag si deschidere in activitati placute si distractive ce implica fie persoana iubita fie membri de familie. Atentie insa cati bani cheltui cu aceste activitati placute. Exista si aspecte astrale care te atentioneaza in zona castigurilor si a bunurilor tale. Ambele trebuie gestionate ca sa castigi mai multi bani.

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

In aceasta saptamana exista multe planete ce iti influenteaza sectorul financiar, fiecare cu energia sa. Insa cea mai dominanta este cea care iti creaza context favorabil pentru transformarea ta ca persoana, fizica, mentala, vestimentara, sociala. Te schimbi asa de mult in aceasta perioada incat abia poti tine pasul cu investitia. Totul insa este pentru o cauza mare : tu.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Daca te intereseaza o noua munca, acum este un timp excelent sa dai jos praful de pe cv-ul tau, sa il aduci la zi si sa incepi sa il trimiti. Daca te intereseaza o promovare sau un pachet salarial mai bun la actualul tau angajator, pregateste pe scris care sunt beneficiile pe care le-ai adus companiei prin munca ta, apoi cere o intalnire cu persoanele care se ocupa de ce ai tu nevoie sau mergi la interviu. Este o perioada foarte buna pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.