Zodiac CHINEZESC 7-13 iunie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 7-13 iunie 2021. Din 12 februarie 2021, Anul Sobolanului a fost inlocuit cu Anul Bivolului de Metal. Ce aduce Anul Bivolului de Metal pentru toate zodiile?

05 iun. 2021, 22:12
Zodiac CHINEZESC 7-13 iunie 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC 7-13 iunie 2021

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac CHINEZESC 7-13 iunie 2021 Sobolan
In prima parte a saptamanii ai misiunea de a fi impaciuitorul de la locul de munca. Poti rezolva multe situatii tensionate cu rabdare si calm. In plan amoros ai nevoie de sinceritate. Esti pus in fata unui tir de intrebari si ar fi bine sa raspunzi onest. Daca traiesti in minciuna risti sa suferi si tu, si partenerul. Daca esti singur, In weekend, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana speciala.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Zodiac CHINEZESC 7-13 iunie 2021 Bivol
Intalnirile din prima parte sa saptamanii sunt foarte relaxante pentru tine, chiar daca sunt de afaceri. Esti incantat sa cunosti oameni noi, sa vezi moduri de actiune noi din care ai si tu foarte multe de invatat. Daca esti singur, nu este exlcus sa intalnesti pe cineva, iar in weekend sa va vedeti din nou. Se simte chimia dintre voi.

Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ai tendinta sa fii prea agresiv, mai ales in prima parte a saptamanii. Fii mai calm, mai impaciuitor. Altfel vei reusi sa ii respingi pe toti din jurul tau. Daca esti singur, weekend-ul poate fi de bun augur. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva care sa-ti incite imaginatia. Daca esti in cautarea unui loc de munca, vinerea este numai buna pentru interviuri. Succes!

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Universul te forteaza sa te implici mai mult, sa ai mai mult autocontrol. In acest fel vei reusi sa eviti cateva momente tensionate care ar putea degenera. Mijlocul saptamanii este un moment prielnic sa iti consolidezi reputatia. Nu le oferi oamenilor subiecte de barfa. Rezerva weekend-ul pentru ceva romantism.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop Mihai Voropchievici: Ce zodii vor avea Casa Banilor plină până la sfârşitul anului