Zodiac CHINEZESC 7-13 martie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Spre  mijlocul saptamanii este nevoie de mai multa diplomatie in relatiile cu ceilalti. Evita situatiile tensionate care iti pot scadea vibratiile si te pot da peste cap.

05 mart. 2022, 19:05
Zodiac CHINEZESC 7-13 martie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 7-13 martie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Horoscop karmic. Cum trebuie să se elibereze zodiile de fricile trecutului pentru a trece peste provocările prezentului

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana: 
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Eforturile si ideile tale sunt apreciate atat la locul de munca, dar si acasa. Fii recunoscator pentru ceea ce ai, arata-ti sentimentele in fata celor care te-au sustinut, care te-au incurajat si datorita carora ai putut merge mai departe. Weekend-ul dedica-l relaxarii si odihnei. Ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Nu inchide ochii si urechile la propunerile celorlalti. Ideile lor s-ar putea sa iti priasca, iar informatiile primite sa iti aduca succesul mai aproape. Spre  mijlocul saptamanii este nevoie de mai multa diplomatie in relatiile cu ceilalti. Evita situatiile tensionate care iti pot scadea vibratiile si te pot da peste cap. In weekend ai putea sa le faci pe plac celor dragi. Nu spune NU dorintelor lor.

Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022. Intrarea planetelor Marte şi Venus în Vărsător influenţează relaţiile de prietenie şi vine cu surprize din partea apropiaţilor

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Ai tendinta sa-ti pierzi rabdarea in aceasta saptamana si nu este deloc indicat. Ramai in rimtul tau, fii calm, indiferent de presiunile din jur. Daca astepti raspunsul la o intrebare importanta, nu piston persoana respectiva. Ai rabdare! Este o perioada propice pentru o promovare la locul de munca sau pentru schimbarea job-ului. Weekend-ul este recomandat sa-l dedici familiei si persoanelor speciale din viata ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ai de invatat in aceasta saptamana cand sa apesi pedala de acceleratie si cand sa te opresti la momentul potrivit. Ai grija sa nu fortezi oamenii sa faca lucruri pentru tine, in special daca este vorba despre membrii ai familiei. Spre mijlocul saptamanii se anunta planificari pentru ceva special in weekend. Poate pleci pe undeva impreunacu familia sau organizati o petrecere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.