Zodiac chinezesc: Cele 5 zodii norocoase în dragoste de Ziua îndrăgostiţilor 

Dragostea poate înflori în cele mai neașteptate locuri în cele mai neașteptate scenarii. Ești gata să pornești în această călătorie capricioasă cu ajutorul norocului? Energia din această zi specială din proaspătul An nou al Dragonului de Lemn, te îndeamnă să știi ce vrei înainte de a pleca, astfel încât să poți urma “bucățelele de paine” până la fericirea pentru totdeauna.

13 feb. 2024, 23:20
Zodiac chinezesc: Cele 5 zodii norocoase în dragoste de Ziua îndrăgostiţilor 

Zodiac chinezesc. Aceste cinci zodii chinezești vor câștiga cel mai mult în această zi specială în viața lor amoroasă. Asta nu înseamnă că soarta a uitat restul semnelor. Mesajul este unul simplu: fii gata să renunti dacă doresti cu adevărat să experimentezi culmile iubirii și minunea de a fi văzut pentru cine esti cu adevărat. Încăpățânarea este mai potrivită pentru o viață solitară (nu că ar fi ceva rău în a fi solo). Dar, în dragoste, trebuie să luăm în considerare nevoile și dorințele celeilalte persoane (și invers) ținându-ne de ale propriei persoane.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste de Valentine’s Day.

Zodiac chinezesc: Cal
Calule, norocul tău în dragoste îți va spori miza în problemele inimii. Dacă ești singur, ești încurajat să iei lucrurile încet, dar păstrează-ți cele mai dragi dorințe în prim-planul minții tale în timp ce interacționezi cu oamenii în mod romantic sau mergi la întâlniri. Norocul va interveni atunci când te aștepți mai puțin și va face o viziune bună. Poate chiar te scoate din trafic intens înainte de a rata ceva de pret.

Dacă esti într-o relație, nu iti asuma singur toate responsabilitățile casnice (sau invers). Norocul tău în dragoste este puternic în acest moment și te va binecuvânta frumos dacă tu și partenerul tău păstrati liniile de comunicare deschise și lucrează unul cu celălalt ca o echipă. Sunt garantate și livrări speciale!

Zodiac chinezesc: Capra
Capră, dacă ești singură, norocul tău în dragoste îți va crește stima de sine și încrederea în tine. Așa că fii îndrăzneț, îmbracă-te cu îndrăzneală și mergi cu capul sus. Norocul va plasa persoana potrivită pe calea ta la momentul potrivit și ea va fi zdrobită de prezența ta când te va vedea.

EXCLUSIV | Care este zodia care scapă de supărări și probleme! Astroloaga RomâniaTV.net Cătălina Gulan: „Universul a conspirat pentru acești nativi! Vin bani mulți în casa lor”
Dacă ești într-o relație, fă-ți timp pentru intimitate și jocuri distractive cu partenerul tău săptămâna aceasta. Norocul te va binecuvânta când o vei face. De asemenea, poti spori acest noroc lăsând partea creativă să iasă din dulap sau oriunde l-ai ascuns în tot acest timp!

Zodiac chinezesc: Cocoș

Cocoșule, dacă ești singur, norocul tău în dragoste te va ajuta să găsești speranta săptămâna aceasta. Așa că aplecă-te în această energie și permite-ți sufletului să se vindece și să devină întreg. Poti beneficia și de un ritual de tăiere a cordonului. În esență, deschide-ti calea pentru ca o nouă iubire frumoasă să vină în viața ta când Anul Nou Lunar este oficial aici.

Dacă esti într-o relație, asigura-te că stai cu partenerul și vorbiți înainte de a vă decide asupra lucrurilor mari din viață, fie că este vorba de cumpărarea unui televizor, înscrierea la un program de educație, investiția banilor sau asigurarea de sănătate. Viețile voastre sunt împletite acum pentru că ați ales să o împletiti. Dacă onorezi asta, norocul va continua să aducă noi oportunități și să iti deschidă noi uși pentru amândoi.

Zodiac chinezesc: Câine
Câine, dacă ești singur, norocul tău în dragoste te îndeamnă să preiei controlul și să mergi acolo unde te duce inima. Te vei găsi pe căi interesante și vei întâlni oameni intriganți dacă faci asta. Doar fii deschis la minte și încrezător. Acum este momentul să-ți exprimi sentimentele cu curaj.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu, previziuni pentru toată luna februarie: Nori întunecaţi în relaţii după Valentine’s Day 2024

Dacă ești într-o relație, norocul te va ajuta să rezolvi conflictele, atât cele vechi, cât și cele noi, săptămâna aceasta. Așa că aplecă-te în această energie și fii atent la semne și sincronicități! Cu cât ai mai multă încredere în soartă în acest moment, cu atât relația ta va deveni mai solidă. Vei beneficia și de schimbul de brățări de cuplu săptămâna aceasta pentru a-ți ancora iubirea.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro