Zodiac chinezesc ianuarie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2022. Mai avem putin din Anul chinezesc al Bivolului de metal.

28 dec. 2021, 23:51
Zodiac chinezesc ianuarie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc ianuarie 2022.  Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Horoscop Minerva 2022. Se schimbă karma, zodiile care dau de cornul abundenţei şi zodiile grav afectateIata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna ianuarie 2022:Zodiac chinezesc lunar ianuarie 2022 Sobolan

Desi bine intentionat, Sobolanul trebuie sa isi tina natura impulsiva sub control. Nu este o luna in care sa ia decizii fara sa analizeze consecintele pe termen mediu si lung. Este indicat sa isi supuna ideile la discutii cu partenerul sau cu personae in crae are deplina incredere. De asemenea, este indicat sa renunte la orice fel de cheltuiale nejustificata.  Cand despre viata sociala, este o perioada propice in care poti reinnoda prieteniile si relatiile cu oameni pe care nu i-a mai vazut de multa vreme.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
Zodiac chinezesc luna ianuarie 2022 Bivol
O luna ianuarie norocoasa pentru nativii zodiei. Poti incerca diverse activitati care implica socializarea, discutiile cu prietenii, inscrierea la cursuri sau studii de cercetare. Poti ajunge in puncte in care nu te-ai fi gandit ca ajungi si care vor deschide noi portite de dezvoltare pentru tine. Este posibil sa faci si o cumparatura importanta la un pret foarte bun. Intreaga luna se afla sub auspicii bune, inclusiv in ceea ce priveste viata de familie si cuplu.

Zodiac chinezesc ianuarie 2022 Tigru
Luna ianuarie se anunta una linistita, favorabila pentru aspecte ce tin de viata de familie si relatiile de prietenie. Petrece mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu, arata-ti interesul pentru viitorul comun, calatoriti undeva. Dragostea si romantismul au fost o vreme pe planul doi si poate trebuie sa remediezi situatia. Atentie, insa, nu te implica in actiuni riscate, oricat de mult ti-ar placea aventura. In plan financiar este nevoie de mai multa vigilenta, pentru a profita de cea mai buna oferta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.