Zodiac chinezesc LUNAR august 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Iti faci planuri de calatorie care sunt foarte aproape de realizare. Dupa data de 20 august orice este posibil. Asigura-te ca ai toate lucrurile necesare in bagaje si fii flexibil.

31 iul. 2023, 10:04
Zodiac chinezesc LUNAR august 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc pentru luna august 2023. Am intrat in Anul Iepurelui de Apa care a inceput in 22 ianuarie 2023. Un an linistit, chiar binevenit si necesar dupa anul feroce al Tigrului. Bunul gust si rafinamentul vor rasari peste tot, iar oamenii vor intelege puterea credintei.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna august 2023:

Zodiac chinezesc lunar august 2023 Sobolan
Simti nevoia de mai mult timp liber. Ai muncit din greu si meriti si o pauza. Poate pleci intr-o vacanta sau pur si simplu iti impachetezi cateva lucruri si evadezi la fiecare sfarsit de saptamana. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, aceste calatorii va vor face foarte bine. Incepand din 18 august, un proiect profesional devine din ce in ce mai important. Daca studiezi, este posibil sa se apropie un examen decisiv. Daca esti implicat intr-o chestiune juridica, aceasta ajunge la final si vei incheia si acest capitol.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

In cariera apar oportunitati de care este bine sa profiti. Poate esti solicitat de o alta companie la care ai aplicat cu ceva vreme in urma, poate primesti un telefon de la un „head-hunter”. Daca ai afacerea ta, este posibil sa (re)castigi un client valoros.

Zodiac chinezesc luna august 2023 Bivol
Iti faci planuri de calatorie care sunt foarte aproape de realizare. Dupa data de 20 august orice este posibil. Asigura-te ca ai toate lucrurile necesare in bagaje si fii flexibil. Chiar daca apar blocaje sau amanari, nu te descuraja. Daca pleci in calatorie cu familie, pastreaza-ti calmul si indiferent ce modificari apar in planurile tale, nu iti pierde cumpatul. Daca esti in cautarea jumatatii, ai activitate in luna august. Esti invitat la multe petreceri si evenimente la care trebuie sa te faci remarcat. Pentru tine nu e o petrecere, este o oportunitate de a intalni marea dragoste. Deci, asigura-te ca lumea de vede.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2023. Zodia care are protecţie divină. Karma şi Venus retrograd dau peste cap relaţiile
In plan financiar, se pare ca vor veni bani din diverse surse. Fie un prieten iti propune un parteneriat din care sa iti vina bani, fie investesti o parte din economiile tale, iar alegerile facute sunt profitabile.

Zodiac chinezesc august 2023 Tigru
In luna august, accentul se pune pe finante. Exista bani, insa trebuie sa  finalizezi anumite proiecte care iti vor consuma resursele financiare. Poate ar trebui sa faci un calendar al cheltuielilor, astfel incat sa nu ramai descoperit. In plan amoros, vestile sunt bune. Atat tu, cat si partenerul sunteti intr-o dispozitie romantica, asa ca veti petrece mai mult timp impreuna. Fie ca iesiti in oras, fie ca stati imbratisati pe canapea privind la un film, fiecare moment va contribui la cimentarea relatiei voastre.

Daca esti in cautarea iubirii, vei simti o energie care te va impinge de la spate. Dupa mijlocul lunii nu este exclus sa-ti intalnesti jumatatea. Sau o prietenie platonica sa se transforme in ceva romantic.

Zodiac chinezesc august 2023 Iepure

August se anunta pentru tine o luna intensa. O persoana din trecutul tau (prieten sau fost partener) se intoarce in viata ta. Aceasta reconectare este interesanta, dar iti provoaca si anumite nostalgii si frici. Ramane la latitudinea ta daca accepti sau nu invitatia.

In zona educatie exista multa energie care te poate ajuta sa finalizezi un proiect care te framanta de multa vreme. Daca nu esti la scoala, poate este vorba despre un proiect mai amplu la birou care necesita chiar si o calatorie la o conferinta de profil. Fii atent la capitolul bani. Desi esti precaut de felul tau, nu iti asuma riscuri prea mari, in dorinta de a castiga mai multi bani.

Horoscop chinezesc august 2023, cu Anca Dimancea. Luna aduce sănătate și bani, dar și accidentări și certuri. Zilele în care se anunţă cumpene 
Zodiac chinezesc august 2023 Dragon

Luna august este dedicata iubirii. O persoana interesanta, inteligenta, pasionala si iubitoare de aventura intra in cercul tau de prieteni, desi nu este exclus sa devina chiar partener, macar pentru o vreme. Esti timid la inceput, insa nu strica sa indraznesti mai mult. Cineva din familia ta, copil sau ruda tanara, iti impartaseste un secret care te face suspicios. Dar nu ar trebui sa fii. Este vorba de o chestiune minora. Nu fii bagacios, doar asculta-l si incurajeaza-l.

La locul de munca poti fi destul de ocupat cu proiecte care au nevoie de corecturi de ultim moment. Daca ai batut pasul pe loc pana acum, dupa 20 august pare ca se deblocheaza energii stagnante, iar progresul va fi uluitor. Atentie la persoanele in care ai incredere totala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.