Zodiac chinezesc LUNAR mai 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc LUNAR mai 2023. O luna agitata si amestecata, in care vei utiliza multa energie, dar castigurile nu se vor ridica la nivelul eforturilor.

27 apr. 2023, 06:00
Zodiac chinezesc LUNAR mai 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!
Zodiac CHINEZESC saptamana 16-22 ianuarie 2023

Zodiac chinezesc pentru luna mai 2023. Am intrat in Anul Iepurelui de Apa care a inceput in 22 ianuarie 2023. Un an linistit, chiar binevenit si necesar dupa anul feroce al Tigrului. Bunul gust si rafinamentul vor rasari peste tot, iar oamenii vor intelege puterea credintei.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna aprilie 2023:
Zodiac chinezesc lunar mai 2023 Sobolan
Nu vei avea prea mult succes in afaceri sau investitii. Va fi, insa, o luna de refacere, mai ales ca prietenii si familia te vor solicita din plin si ca timp, si ca finante. Exista riscul sa pierzi o suma mare de bani, daca nu esti atent. Sau, poate, un obiect pretios, de suflet. In plan afectiv, pot aparea trairi contradictorii, care sa-ti complice existenta.

Zodiac chinezesc luna mai 2023 Bivol
Trebuie sa-ti infranezi pornirile in aceasta luna pentru ca prosperitatea si abundenta de la inceputul anului nu vor dura multa vreme. Fii foarte atent la investitiile facute si, mai ales, la noii asociati.

Cum te lovește norocul în funcție de zodie. În ce fel este afectat fiecare nativ în parte de energiile astrale

Zodiac chinezesc mai 2023 Tigru
O luna amestecata, in care lucrurile par mai stralucitoare decat sunt in realitate si trebuie sa fii foarte atent si mai ales realist atunci cand promiti sau garantezi pentru altii. Dificultati nedorite apar acum, astfel ca nu trebuie sa ai prea multa incredere in altii si sa iti urmaresti indeaproape interesele.

Zodiac chinezesc mai 2023 Iepure
O luna buna, in care lucrurile revin la fagasul normal, iar norocul straluceste prin norii intunecati. Poti avea rezultate favorabile atat acasa, cat si in activitate. Vei avea, insa, parte si de unele evenimente neplacute. Per total, insa, vei petrece si vei calatori pe pofta inimii, iar viata de familie va fi calma.

Horoscop mai 2023. Zodiile care vor primi veşti fabuloase, vor avea magnet pentru bani, noroc în dragoste şi în succes în carieră
Zodiac chinezesc mai 2023 Dragon
O luna agitata si amestecata, in care vei utiliza multa energie, dar castigurile nu se vor ridica la nivelul eforturilor. Poti fi urmarit de ghinion la bani, din cauza faptului ca analizezi cu superficialitate investitiile. Nu sunt excluse probleme cu justitia sau despartirea de cineva apropiat. Nu actiona fara sa sa iei in calcul toate aspectele unei situatii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.