Zodiac chinezesc octombrie 2023. Noi energii interpretate de înţelepţii din Orient pentru zodia ta!

Desi pot aparea turbulente pe frontul astral al lunii, nu trebuie sa disperi. Orice obstacol iti apare in cale il poti rezolva cu calm si cu intelepciune.

04 oct. 2023, 12:02
Zodiac chinezesc octombrie 2023. Noi energii interpretate de înţelepţii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc pentru luna octombrie 2023. Am intrat in Anul Iepurelui de Apa care a inceput in 22 ianuarie 2023. Un an linistit, chiar binevenit si necesar dupa anul feroce al Tigrului. Bunul gust si rafinamentul vor rasari peste tot, iar oamenii vor intelege puterea credintei.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in luna octombrie 2023:

Zodiac chinezesc lunar octombrie 2023 Sobolan

Se anunta o imbunatatire a vietii tale, mai ales in plan profesional. Primesti sprijinul persoanelor cu functii superioare. Ti se incredinteaza proiecte manageriale importante. Cresterea ta va fi influentata de rezultatul acestor proiecte, deci nu te culca pe o ureche. Familia si prietenii iti vor sustine ambitiile in cariera, asa ca ai pe cine te baza. Din fericire, si starea de sanatate, si nivelul energiei sunt la cote ridicate, ca sa poti realiza tot ce iti doresti. Pastreaza-ti optimismul si bucuria de a trai.

Horoscop chinezesc octombrie 2023: Cea mai norocoasă zi din lună pentru fiecare zodie

Zodiac chinezesc luna octombrie 2023 Bivol

Desi pot aparea turbulente pe frontul astral al lunii, nu trebuie sa disperi. Orice obstacol iti apare in cale il poti rezolva cu calm si cu intelepciune. Atmosfera de la birou poate fi tensionata si concurentiala, insa daca iti pastrezi claritatea mentala vei putea sa-ti duci sarcinile la bun sfarsit. Nu te sfii sa-ti aperi punctele de vedere si sa arati o opozitie ferma in cazul in care cineva incearca sa-ti fure ideile. Nu sta prea mult in preajma colegilor cu energie negative. In familie, ai parte de suportul celor dragi, asa ca le poti spune de fiecare data pasul.

Zodiac chinezesc octombrie 2023 Tigru

Perspectivele lunii sunt benefice pentru nativii acestei zodii. Viata profesionala poate avea provocarile sale, insa nu e nimic care sa te dea peste cap. Trebuie doar sa-ti arati profesionaismul si harnicia. Nu te astepta la recompense sau promovari majore in aceasta luna, dar nu trebuie sa renunti la a da ce e mai bun din tine. Vor aparea si rezultatele, chiar daca nu imediat. Cu toate acestea, nu iti neglija starea de sanatate si asigura-te de te odihnesti suficient de mult si mananci lucruri sanatoase.

Citește și: Horoscop TAROT octombrie 2023. Valetul de pentagrame, Diavolul, avertizează o zodie. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc octombrie 2023 Iepure

Te poti astepta la o luna fabuloasa. In cariera se anunta oportunitati care sa se ridice la nivelul ambitiei tale. Astrele sunt favorabile progresului financiar. Banii vin din sfera profesionala, insa se anunta si niste castiguri paralele din alte surse de venit. Nu este exclus sa incepi o afacere pe cont propriu sau sa incerci fondurile de speculatii bursiere. In amor, daca esti singur, acum este luna ta. Daca ai o relatie, astepta-te la ceva minunat. O veste buna se anunta. La capitolul sanatate ar trebui sa fii putin mai atent cu ceea ce mananci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


Calendar 2024
Calendar 2024