Zodiac CHINEZESC pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Mai avem putin din Anul chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie chinezeasca, iar inteleptii ce le interpreteaza ne ofera sfaturi pretioase si avertizari acolo unde este cazul.

22 ian. 2022, 09:16
Zodiac CHINEZESC pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Zodiac CHINEZESC pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Din 1 februarie 2022 ne vom bucura de Noul An al Tigrului de Apa.

Zodiac CHINEZESC pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

S-ar putea sa te simti singur si sa te retragi in frustare. Actiunile bruste din timpul saptamanii pot suprrinde oamenii care presupun ca stiu unde te afli. Problemele dificile isi pot gasi rezolvarea spre mijlocul saptamanii. Rezista tentatiei de a controla si a manipula pe cineva. Accepta si parerile celor din jurul tau. A avea dreptate este mai putin important in unele cazuri.

Horoscop karmic februarie 2022. Ce zodii scot bani din piatră seacă, cine are ghinion în amor în luna dragostei

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Stabileste detaliile oricarui plan inainte de a trece la actiune. Ai rabdare cand lucrezi, mai ales in grupurile in care nu sunt la fel de originale ca tine. O atractie romantica puternica ar putea duce la o relatie de durata si plina de satisfactii. Weekend-ul este perfect pentru intalniri, petreceri si excursii.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

S-ar putea sa te simti mai vulnerabil decat de obicei. Evita tendinta de a te concentra numai pe negativ. Este posibil sa nu cunosti toate detaliile unei situatii. Analizeaza inainte de a trece la fapte. Daca esti singur, se pot pune bazele unei relatii cu o persoana mai in varsta decat tine, insa este cineva in care poti avea incredere. Weekend-ul se lasa cu petreci sau shopping.

Horoscop 2022 realizat de Maria Sârbu. Zodiile răsfăţate de astre pe tot parcursul anului. Ce sectoare de viaţă sunt favorizate pentru fiecare semn zodiacal

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ai tendinta de a te retrage in carapacea ta si sa nu comunici. Fa schimbarile necesare pentru a evita o confruntare ce are la baza gelozia. Ramai calm si nu actiona ofensiv. Cu cat esti mai diplomat, cu atat ai mai multe sanse sa rezolvi problema. Weekend-ul are miros de petrecere, iar tu vei fi in centrul atentiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.