Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17 iulie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

O saptamana in care ai incredere in fortele proprii, esti cu picioarele pe pamant si iti faci o multime de planuri.

11 iul. 2022, 09:10
Zodiac CHINEZESC saptamana 11-17 iulie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 11-17 iulie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Artistul din tine iese la suprafata. Ai de facut niste cadouri si optezi sa le creezi singur. Te incanta aceasta activitate care iti aduce atat placere, cat si beneficii. O persoana din anturajul tau iti poate insela asteptarile, iar acest lucru va scoate la lumina sentimente pe care greu le poti controla. Cere sfatul unui prieten apropiat. Iti va fi de folos in aceasta privinta.

Horoscop rune 11-18 iulie 2022, cu Mihai Voropchievici. Vunjo pentru Fecioare, fertilitate şi belşug pentru Balanţe

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
O saptamana in care comunicarea este la nivel inalt, iti faci cunostinte noi, participi la diverse evenimente din sfera ta de interes. Poate aprea si o stare de tensiune, de confuzie si este recomandat sa-ti pastrezi calmul si sa nu intri in valtoarea evenimentelor, pentru a-ti mentine starea de echilibru. Actioneaza numai atunci cand ai claritatea deciziilor, atentie la bugetul personal!

Horoscop special. Se schimbă totul, 7 nativi vor avea parte de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
O saptamana in care ai incredere in fortele proprii, esti cu picioarele pe pamant si iti faci o multime de planuri. Esti sensibil la abordarile celorlalti insa, desi nu e rau sa asculti parerile altora, este indicat sa faci asa cum simti ca este mai bine pentru tine. O perioada excelenta sa-ti reorganizezi viata si sa iti pui ordine in prioritati.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Se anunta o saptamana interesanta, cu multe proiecte atat in plan profesional, cat si in plan personal. Te poti intalni cu persoane influente care sa aduca un plus in cariera ta. Pastreaza-ti insa realismul si nu te inhama la mai multe proiecte pe care sa nu le poti duce pana la capat sau care sa te epuizeze. Accepta si faptul ca poti spune NU unor propuneri fara ca acest lucru sa aiba o influenta negativa asupra viitorului tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.