Zodiac chinezesc saptamana 18-24 IANUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!Zodiac CHINEZESC saptamana 18-24 IANUARIE 2021

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 18-24 IANUARIE 2021. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

RomaniaTV.net
17 ian. 2021, 16:35
Zodiac chinezesc saptamana 18-24 IANUARIE 2021. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!Zodiac CHINEZESC saptamana 18-24 IANUARIE 2021

Zodiac chinezesc saptamana 18-24 IANUARIE 2021.  In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:
Vino in fiecare sambata pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Te bucuri de multa energie, inca de la inceputul saptamanii si iti planifici cu grija timpul. Vei putea si sa te ocupi de afaceri, si sa te vezi cu prietenii, si sa dai o mana de ajutor celor dragi. Daca ai de luat niste decizii importante, nu te grabi. Analizeaza intelept si hotaraste numai daca este suta la suta sigur. In weekend se anunta o calatorie rapida, ca sa mai uiti putin de rutina casnica.

Zodiac chinezesc IANUARIE 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Esti vesel si zambaret, iar acest lucru atrage in jurul tau tot felul de oameni, unii cu potential de business, altii cu potential amoros. In ambele cazuri, comunicarea este foarte complexa, deci evita cuvintele care pot fi interpretate. In weekend te poti astepta sa fii omul potrivit la locul potrivit. Spune DA la tot ce-ti place. Orice om are acest drept.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Saptamana incepe sub auspicii bune. Esti pregatit sa-ti indeplinesti obiectivele. Atentie, insa, la rezervele financiare. Este recomadnat sa-ti faci prieteni noi, cunostinte care te pot ajuta la nevoie. Spre mjilocul saptamanii ai putea primi raspunsurile pe care le astepti de ceva vreme. Din punct de vedere romantic, ar putea aparea cateva obstacole din calea realizarii planurilor tale, insa daca iei in calcul compromisul s-ar putea sa ajungi acolo unde trebuie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...