Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie 2018. A început Anul Nou Chinezesc! Afla cum este influenţată zodia ta

Zodiac chinezesc saptamana 19-25 februarie. Noul An Chinezesc, guvernat de Cainele de Pamant, a inceput deja din 16 februarie.

RomaniaTV.net
16 feb. 2018, 07:07
Zodiac chinezesc săptămâna 19-25 februarie 2018. A început Anul Nou Chinezesc! Afla cum este influenţată zodia ta

Paradoxal, Anul Cainelui de Pamant va aduce fericire si sciziune in acelasi timp. Auspiciile casnice ale Cainelui vor aduce armonie in viata de familie si o neclintita fidelitate pentru orice cauza pe care dorim s-o sprijinim. Pe de alta parte, puterea si vointa sa rigida, precum si sentimentele neinduplecate de dreptate vor conduce, de asemenea, la confruntari majore. 

Nu stii ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici

Zodiac chinezesc saptamana 19-25 februarie. Sobolan

Pentru Sobolan, aceasta saptamana este plina de intalniri placute si cu munca constanta si sigura spre obiective bine stabilite. Cel mai bine iti este sa faci un mix echilibrat intre munca sustinuta si relaxare. Vezi sa dormi suficient. Ia legatura cu prieteni dragi care sunt departe. Ei iti apreciaza caldura si umorul. Iubesti mancarea buna si vremurile bune viitoare iti pot aduce ocazia sa descoperi gusturi noi culinare in compania cuiva drag. 

Zodiac chinezesc saptamana 19-25 februarie. Bivol

Pentru Bivol, Luni este o zi pozitiva ca sa intelegi mai multe despre care e rolul tau intr-o situatie tensionata. Esti dispus sa fii onest ? Emotiile pot fi mari Marti. Fii atent sa nu cazi in capcana unor discutii inutile alimentate de sentimente puternice. Prietenele tale te sustin si te pot ajuta sa iei decizii intelepte. Poti fi foarte focusat pe ale tale si deloc interesat sa faci ce vor altii de la tine. Copiii si animalele de companie pot fi o influenta puternica si pozitiva. 

Zodiac chinezesc saptamana 19-25 februarie. Tigru

Pentru Tigru, orele lungi de munca pentru implinirea telurilor nu vor fi greu de suportat. Continua sa muncesti si sa te documentezi pentru orice ai nevoie in plus pentru interesul tau. Informatia inseamna putere. Este vital sa abordezi totul cu rabdare si sa fii cat de clar poti in vorba sau in scris. Ia-o usurel si fii atent la detaliile marunte. Iti poti construi un viitor financiar sigur daca faci efortul de a-ti schita sau reaseza bugetul personal.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.