Zodiac CHINEZESC saptamana 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Este o saptamana folositoare ca sa iti faci contacte noi si sa improspatezi pe cele vechi. Nu te teme sa comunici deschis si direct.

30 oct. 2022, 18:25
Zodiac CHINEZESC saptamana 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Trebuie sa iti deschizi inima si mintea spre nevoile celor din jurul tau. Unele din atitudinile lor ciudate de care ai avut parte emaneaza din problemele lor interne decat din cauza ta. Intr-o situatie de familie, exprima-te in loc sa lasi lucrurile nevorbite. Peste weekend, vei fi liber sa faci ce vrei.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Este o saptamana pentru gandit si planificat. Tu stii ce vrei sa realizezi. Intrebarea este cand sa incepi si cum sa ajungi acolo. Rudele tinere si in varsta te tin ocupat cu nevoile lor, dar nu iti neglija propriile prioritati. Spre weekend, trebuie sa iei in considerare cum poti face viata mai usoara pentru cineva apropiat.

Marte retrograd în Gemeni 2022. Ce cumpene aduce zodiilor până în ianuarie 2023

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Vei invata multe saptamana aceasta. Doar asculta la ce au oamenii de spus si urmareste ce fac. Apoi vei sti exact unde te afli. Spre mijlocul saptamanii, vei fi solicitat sa dai o mana de ajutor iar raspunsul NU ar putea fi potrivit. Dupa aceea, va fi vorba mai mult de organizari de calatorii, vizite si evenimente pentru weekendurile ce urmeaza. Bucura-te de timpul tau liber.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Este o saptamana folositoare ca sa iti faci contacte noi si sa improspatezi pe cele vechi. Nu te teme sa comunici deschis si direct. Daca esti singur, energiile ceresti sunt favorabile sa cunosti persoane noi, dar trebuie sa te duci in situatii potrivite tie. Daca ai de luat o decizie emotionala, priveste raspunsul in inima ta. Tu stii prea bine ce vrei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.