Zodiile care au parte de momente de cumpănă în curând. Coşmar în ianuarie!

Urmează un an presărat cu numeroase evenimente astrologice. În a doua parte a lunii Ianuarie, are loc conjuncția lui Venus cu Saturn. Astfel, unele zodii vor resimți momentul ca pe unul prielnic. Ele sunt zodiile care vor avea multe dificultăți de traversat.

09 ian. 2023, 23:22
Zodiile care au parte de momente de cumpănă în curând. Coşmar în ianuarie!

Zodiile afectate de următoarele evenimente astrologice. Nativii Berbec sunt printre cei mai avantajați în acest context. Imaginea lor va crește mult în ochii celor din jur, iar cariera le va fi în plină ascensiune. De asemenea vor avea parte de câștiguri nesperat de mari,însă vor și munci din răsputeri. Vor lăsa în spate toate obiceiurile proaste, dorințele de a cheltui banii pe lucruri nefolositoare. Se vor concentra astfel pe a construi un adevărat imperiu în jurul lor.

Horoscop karmic 9-15 ianuarie 2023. Cumpene mari pentru toate zodiile înainte de Blue Monday

Leu
Nativii Leu vor avea de asemenea parte de câteva săptămâni extrem de productive. Aceștia vor munci mai mult decât de obicei, dar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor. Este posibil să fie solicitați să acorde cuiva un ajutor, pentru care nu vor sta prea mult pe gânduri în a-l acorda.

Nativii Gemeni vor fi afectați de următorul eveniment astral. Există posibilitatea să se confrunte cu probleme de sănătate. Acestea le vor da toate planurile peste cap. Cei născuți sub semnul Gemeni vor fi nevoiți să renunțe la proiecte profesionale bănoase.

Horoscop rune. Runa RAIDO, a carului de război, aduce conflicte mari în această săptămână. Cum staţi cu belşugul de pe card
Balanțele sunt de asemenea vizate de schimbările astrologice. Pentru ele urmează o perioada de foc în care vor avea multe provocări pe plan profesional. Este posibil să încheie colaborări mai vechi și să caute cu disperare altele noi.

Vărsătorii se numără printre zodiile care au parte de mai multe momente de cumpănă în 2023. Nu doar luna Ianuarie le va pune la încercare liniștea interioară. Vor fi atrași în discuții aprinse și se vor simți trădați. Cel mai probabil, în curând, Vărsătorii vor renunța la prietenii în care au investit emoții si sinceritate.