Zodiile care vor avea parte de un un SUCCES neaşteptat, dau lovitura înainte de Crăciun 

Taurii vor fi feriți de ghinionul în dragoste, Racii vor fi feriți de problemele financiare, iar Leii, de cele de comunicare cu cei din jur.

19 dec. 2022, 12:16
Zodiile care vor avea parte de un un SUCCES neaşteptat, dau lovitura înainte de Crăciun 

Zodiile norocoase înainte de Crăciun:

Berbec
Nativii Berbec vor avea parte de mai multe întâmplări bizare ce le vor da mai multe bătăi de cap. Aceștia vor trebui să vadă care este lecția pe care trebuie să o învețe și să o pună în aplicare în viitorul apropiat.

Taur
Taurii sunt una dintre zodiile care nu vor mai avea parte de ghinion în relație. Aceștia vor reuși să rezolve toate problemele care luaseră naștere între ei și partenerul de cuplu, iar totul va începe să meargă ca pe roate.

Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Gemeni
Gemenii sunt zodiile care vor trebui să își ia inima în dinți și să spună ceea ce gândesc. Ideilor lor sunt foarte bune, doar că nu ar strica mai multă încredere în sine și nici mai multă determinare.

Rac
Racii vor fi feriți de problemele financiare, după ce, în ultimul timp, au pierdut destul de mulți bani. Nativii vor reuși să se repună pe picioare și nu vor mai avea niciun motiv de îngrijorare.

Leu
Leii vor fi feriți de problemele care ar putea fi cauzate de o comunicare defectuoasă cu cei din jur. Nativii vor avea cuvintele la ei, lucru ce îi va ajuta extrem de tare în această situație.

Fecioară
Fecioarele vor cere sfaturi persoanelor din jur, deoarece se află într-un impas. Acestea au nevoie de o părere din exterior și o vor primi din partea prietenilor, a familiei, dar și din partea persoanei iubite.

Balanță
Balanțele se vor arunca, din nefericire, cu capul înainte și vor vedea cum planurile lor se destramă. Nativii vor trebui să se liniștească și să ia totul pas cu pas, pentru a nu întâmpina probleme.

Scorpion
Scorpionii vor fi protejați de problemele care ar putea apărea la locul de muncă. Nativii vor evita toate conflictele, dar și toată energia negativă de care ar putea avea parte, iar doar lucruri bune li se vor întâmpla din acest punct de vedere.

Săgetător
Săgetătorii vor fi protejați de cuvintele răutăcioase venite din partea persoanelor din jur. Aceștia vor dispune de un scut și vor fi ocoliți de energia negativă revărsată asupra lor.

Horoscopul iernii pentru toate zodiile. Iarna 2022 vine cu o energie incredibila, aproape divina, din partea Cosmosului
Capricorn
Capricornii vor lua niște bani împrumut. Aceștia au multe lucruri de rezolvat, iar resursele financiare le pot fi de mare folos în această privință. Persoanele dragi le vor fi aproape și îi vor ajuta să facă rost de tot ceea ce le trebuie.

Vărsător
Vărsătorii vor fi trași la răspundere pentru faptele lor. Se pare că aceștia nu au făcut lucrurile așa cum trebuie și trebuie să plătească pentru asta, dar și să dea câteva explicații…

Pești
Peștii, după mult timp, vor fi protejați de către problemele din relația de cuplu. Aceștia vor fi feriți de tot ceea ce s-ar putea întâmpla rău, iar lucrurile vor începe să se redreseze și să fie la fel de frumoase ca la început.