Zodiile și iubirea. Nativii care iubesc cu patimă versus nativii care preferă singurătatea

Zodiile care se îndrăgostesc ușor. Când vine vorba de iubire, unii cred și așteaptă o iubire ca în filme, alții sunt mai sceptici. Iată care sunt nativii care se îndrăgostesc foarte ușor.

28 dec. 2023, 20:27
Zodiile și iubirea. Nativii care iubesc cu patimă versus nativii care preferă singurătatea
Zodiile care iubesc sincer

Zodiile și iubirea.

Iată care sunt nativii care se îndrăgostesc foarte ușor și cei care caută o iubire ca în filme.

Zodiile care se îndrăgostesc ușor

Balanță

Cu ascendent în planeta Venus, nativul Balanță nu pierde vremea atunci când vine vorba să spună cuvinte mari. Balanța își poate declara iubirea chiar mai devreme de a treia întâlnire. Ar putea dura dragostea lor, dar au impresia că este prea devreme pentru așa ceva. O Balanță trăiește cu impresia că, dacă iubește pe cineva, va primi la rândul său aceeași iubire. Balanța este romantică din fire, își va găsi rapid un partener, chiar dacă nu vor forma cuplul perfect. Balanța vrea să fie în echilibru cu persoana iubită, ceea nu este un lucru greșit.

Pești

Peștii au înțeles că mai există și alți pești în mare, dar ei vor să-l prindă pe cel unic. Potrivit astrologiei, aceștia sunt conduși de Neptun, care guvernează fantezia. Dacă faptul că te îndrăgostești prea repede a devenit o problemă, astrologii îți dau niște sfaturi: un Pește înțelept învață să dea un pas înapoi și să analizeze realitatea, înainte de a lua decizii mari. Gândește lucrurile în profunzime înainte să sari într-o mare de sentimente.

Citește și: Cea mai NOROCOASĂ zodie în 2024. Are o mare oportunitate, iar Noul An aduce multe schimbări pentru acest nativ

Gemeni

Una dintre calitățile gemenilor este flirtul. Vorbesc mult, iar dacă partenerul poate conversa la fel, consideră că este fascinat de Gemeni. Este greu să ții un nativ Gemeni într-o relație, pentru că dacă ei sunt plictisiți, vor căuta pe altcineva, dar nu este imposibil. Dacă vorbești pe limba lui, el se va îndrăgosti f0arte repede.

Leu

Un nativ Leu va fi fericit să sară de la „bună” la îmbrățisări pline de iubire sub o pătură pentru tot restul vieții sale. Leul caută o relație de durată. Dacă sentimentele sunt adevărate, însemnând că are substanță emoțională, scânteile se pot transforma pe deplin în iubire. Doar relațiile serioase contează pentru Leu, celelalte relații superficile în care intră sunt doar pentru a-și demonstra cât este el de bun.

Zodiile care sunt mai fercite singure

Scorpion

Scorpionul este foarte pretențioas când își alege partenerul. Până când un lucru nu este perfect, cei din zodia scorpion nu sunt mulțumiți. Scorpionul ar prefera mult mai mult să fie singură decât într-o relație cu cineva de care nu este 110% sigură. Cel mai bine așteaptă să apară persoana perfectă indiferent de cât de mult va dura.

Săgetător

Săgetătorul nu refuză ideea de întâlniri și relații, doar că își dorește să fie cel care ia deciziile. Nu, asta nu înseamnă că vrea să aibă control asupra partenerului, însă dacă lucrurile devin prea serioase și nepotrivite pentru el, va renunța ușor.  Dacă Săgetătorul aflat într-o relație lungă și serioasă consideră că nu are destul timp pentru el, înainte de a-și lua alt angajament el o să aștepte să-și dea seama ce vrea cu adevărat pentru a se asigura că nu face iar aceeași greșeală. Ce îl face cel mai fericit acum este posibilitatea de a fi singur și de a se concentra asupra dorințelor sale, pentru ca în următoarea relație să fie mult mai matur.

Vărsător

Vărsătorul este mult mai fericit pe cont propriu decât într-o relație pentru că îi place să fie independent. Desigur, dacă simte că cineva este potrivit pentru el se va bucura să-i fie partener de viață, însă are nevoie de libertate. Vărsătorul nu râvnește după relații intime și apropiere ca celelalte semne zodiacale. Când se află într-o relație, el vrea să fie un partener bun, așa că va oferi multă atenție perechii sale. Totuși, acesta poate devni egoist când își dorește să petreacă puțin timp individual.

Zodiile care cred în iubire

Taur

Taurii trăiesc pentru romantism. Pentru ei iubirea este totul. Adoră să fie iubiți și să iubească, să simtă apropierea unei alte persoane în fiecare dimineață. Deși sunt în general firi puternice, independente, ei sunt capabili să iubească necondiționat.

Rac

Racii sunt cei mai sensibili nativi ai zodiacului. Acest lucru se schimbă însă când vine vorba de dragoste. Deși este un romantic incurabil, Racul este și destul de insistent. El nu va renunța la tine, dacă asta își dorește cu adevărat. Cu toate acestea, se va asigura că el este cel care încheie relația, dacă este cazul, însă te va iubi pentru totdeauna.

Fecioară

Fecioarele te iubesc necondiționat, însă asta deoarece nu știu cum să treacă peste o relație. În timp ce alte zodii rămân într-o relație și trec peste mândria lor, nativii Fecioară rămân prinși într-o relație deoarece sunt ușor compleșiți de sentimentele lor și nu știu cum să procedeze diferit. Pentru nativul Fecioară acest lucru nu este foarte bun, însă pentru partenerii lor este cu siguranță minunat.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop 2024, cu Camelia Pătrășcanu. Zodiile care neglijează planul sentimental și se axează mai mult pe partea financiară

Capricorn

Capricornul este o persoană optimistă, care își asumă riscuri. Tocmai de aceea, chiar dacă lucrurile ar putea merge prost, el va încerca mereu să găsească și părțile pozitive. Capricornii nu doar că iubesc necondiționat, ci lucrează permanent ca iubirea voastră să reziste testului timpului.

Berbec

Când vine vorba de iubire, Berbecii sunt foarte ușor de înțeles. Pentru ei, dragostea nu se referă doar la relațiile amoroase, ci și la cele platonice. Nativii acestei zodii sunt plini de dragoste, simpatie și țin la toate persoanele apropiate, ajungând adesea să aibă mai multă grijă de cei din jur decât de propria persoană.