Zonele din București unde prețurile imobilelor au înghețat. Unde poți cumpăra un apartament vechi cu trei camere.

Prețurile apartamentelor vechi cu trei camere au rămas aceleași în zonele centrale din București și au scăzut în mai multe cartiere.

27 nov. 2022, 14:55
Zonele din București unde prețurile imobilelor au înghețat. Unde poți cumpăra un apartament vechi cu trei camere.

Prețurile apartamentelor vechi cu trei camere din București au înghețat în zona Unirii și la Victoriei. Majoritatea cartierelor au raportat scăderi, potrivit specialiștilor care subliniază că în luna octombrie media prețurilor s-a redus la sub 108.000 de euro, potrivit unei analize făcute de Ziarul Financiar.

Citește și: Tesla organizează un eveniment de recrutare la Bucureşti. Pe ce posturi te poţi angaja şi unde poţi trimite un CV

Ritmual anul de creștere a încetinit la cea mai mică valoare din 2022 în luna octombrie, la 5,2% față de aceeași perioadă de anul trecut și a cincea lună consecutivă de scăderi.

Prețurile imobilelor vechi cu trei camere din București au scăzut la nivelul luniii octombrie, în medie, cu 500 de euro sau 0,5% la 107.850 de euro, fiind a cincea lună consecutivă de scăderi, conform Indexului Imobiliar ZF realizat alături de compania de consultanță imobiliară SVN România.

Citește și: Dorian Popa a dat lovitura în imobiliare. Cu cât vinde o casă deja mobilată în Domnești și ce are de gând să facă cu câștigurile colosale

Pe de altă parte, vânzările sunt afectate de inflație și de creșterea dobânzilor, dezvoltările noi fiind influențate de lipsa autorizațiilor de construire și blocarea proiectelor, lucru care va pune presiune pe piața imobilelor vechi în următorii 2-3 ani.