Marius Elisei, ÎNCĂTUŞAT de POLIŢIE. SCANDAL URIAŞ cu soţul Oanei Roman

Marius Elisei nu poate să stea departe de belele. Soşul Oanei Roman a fost protagonistul unui episod scandalos ce a necesitat intervenţia poliţiştilor.

05 iun. 2017, 08:20
Marius Elisei, ÎNCĂTUŞAT de POLIŢIE. SCANDAL URIAŞ cu soţul Oanei Roman

Marius Elisei a ieşit acum câteva zile să se distreze alături de mai mulţi prieteni într-un club din centrul Capitalei. Soţul Oanei Roman şi prietenii lui au întrecut orice măsură şi au făcut un adevărat circ în faţa clubului cu pricina, iar o patrula de poliţie s-a văzut nevoită să intervină.

Oana Roman, la plajă în Antalya. Reacţia prietenilor virtuali a fost pe măsură

Refuzând să se legitimeze în faţa oamenilor legii şi făcând abuz de statutul de vedetă, Marius Elisei a primit drept „răsplată” din partea acestora o pereche de cătuşe şi o plimbare, ce-i drept scurtă, până la secția de poliție, unde s-a ales cu un avertisment, în loc de amendă aşa cum este normal atunci când tulburi liniştea publică.

„Totul s-a petrecut în faţa clubului unde ne distram. Poliţiştii mi-au pus cătuşele pentru că li s-a părut că gesticulez prea mult. A fost şi puţin exces de zel. Am fost la secţia de poliţie unde mi-au luat datele şi atât, nimic mai mult”, a spus Marius Elisei pentru SpyNews.